Θα δίνουμε το 50% του μισθού μας στο λογαριασμό του Δήμου για τον Κορωνοϊό

Μαζί με την ανακοίνωση του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Σταμούλη για δημιουργία λογαριασμού του Δήμου, όπου ο κάθε πολίτης θα μπορεί να καταθέσει χρηματικό ποσό για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοινώθηκε πως ο ίδιος ο Δήμαρχος και οι έμμισθοι αιρετοί, θα δώσουν για τον τρέχον μήνα και τον επόμενο το 50% της αντιμισθίας τους στον λογαριασμό 411/545071 – 35, που έχει ανοιχθεί στην Εθνική Τράπεζα για τοn σκοπό αυτό.

Πρόκειται για τους αντιδημάρχους: Ιερόθεο Πολυχρόνη, Σταύρο Φωτίου του Νικολάου, Σταύρο Φωτίου του Κων/νου και Φυλακτό Κωνσταντίνο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνο Καράμπελα και τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜΕ Ιωάννη Καλλιπόζη.

Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Κορώσης και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ηρόδωρος Γιάννα Ρήγα έχουν ήδη ανακοινώσει πως θα δώσουν το 50% του μισθού τους στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί από την Κυβέρνηση για τη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Μεγαρέων κατά τη συνέντευξη τύπου “Οι ανάγκες του δήμου πρέπει να είναι σε πρώτη προτεραιότητα και ο δήμος έχει επιβαρυνθεί πολύ, δεν εισπράττει, είναι κομμένες οι επιχορηγήσεις και έχουν αυξηθεί υπέρμετρα τα έξοδα. Τα χρήματα αυτά θα πιάσουν περισσότερο τόπο για την εξυπηρέτηση της δημόσιας υγείας των δημοτών μας.”, καλώντας στη συνέχεια κάθε πολίτη που έχει τη διάθεση να βοηθήσει να καταθέσει ό,τι μπορεί, ό,τι του περισσεύει του καθενός, στον λογαριασμό 411/545071 – 35, που έχει ανοιχθεί στην Εθνική Τράπεζα για το σκοπό αυτό, με IBAN: GR 54 0110 4110 0000 4115 4507 135.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button