Δήμος Μεγαρέων: «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικά τμήματα λόγω εκτέλεσης έργων»

Για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικά τμήματα του Δήμου Μεγαρέων από τον Σεπτέμβριο 2021 έως τον Απρίλιο 2022, λόγω εκτέλεσης έργων κάνει λόγο δελτίο τύπου από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου το οποίο αναφέρει αναλυτικότερα:

Σύμφωνα με απόφαση του Διευθυντή Τροχαίας Αττικής θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στο πλαίσιο της εκτέλεσης εργασιών σε οδικά τμήματα της περιοχής του Δήμου Μεγαρέων για την αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων, που επλήγη από τις φυσικές καταστροφές της 15ης Νοεμβρίου 2017, της 23ης Ιουλίου και 29ης/30ης Σεπτεμβρίου 2018, ως εξής:

1. Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού πρόσβασης ΒΙΠΕ-Ι.Μ. Παναχράντου (Οδός από την επαρχιακή οδό Μεγάρων – Αλεποχωρίου έως την Ιερά Μονή Παναχράντου).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

– Τα οχήματα που θα κινούνται από την Ιερά Μονή Παναχράντου προς την Επαρχιακή Οδό Μεγάρων – Αλεποχωρίου, θα παρακάμπτουν το παραπάνω τμήμα μέσω των οδών Πίου – Φίλιππου Τσορβά – Επαρχιακή Οδός Μεγάρων – Αλεποχωρίου.
– Τα οχήματα που θα κινούνται από την Επαρχιακή Οδό Μεγάρων – Αλεποχωρίου προς την Ιερά Μονή Παναχράντου, θα παρακάμπτουν το παραπάνω τμήμα μέσω των οδών Φίλιππου Τσορβά – Πίου – Οδός πρόσβασης ΒΙΠΕ – Ι.Μ. Παναχράντου, από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

2. Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της «Γερμανικής Οδού» (Οδός από την Ε.Ο. Μεγάρων – Αλεποχωρίου έως την Λεωφόρο Καταδρομών).

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των παράπλευρων οδών.

3. Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της «παρόδου Αγίου Στεφάνου» (Οδός από την ισόπεδη συμβολή με την οδό Πατριάρχου Βαρθολομαίου έως και την συμβολή της με την οδό Αγίου Στεφάνου).

Η Κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

– Τα οχήματα που θα κινούνται από την οδό Πατριάρχου Βαρθολομαίου προς την οδό Αγίου Στεφάνου , θα παρακάμπτουν το παραπάνω τμήμα μέσω της οδού Δημητρίου Τσολιάκου και εν συνεχεία στην οδό Αγίου Στεφάνου.
– Τα οχήματα που θα κινούνται από την οδό Αγίου Στεφάνου προς την οδό Πατριάρχου Βαρθολομαίου , θα παρακάμπτουν το παραπάνω τμήμα μέσω της οδού Δημητρίου Τσολιάκου και εν συνεχεία στην οδό Πατριάρχου Βαρθολομαίου.

4. Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Περικλέους (οδός που συνδέει την οδό Διγενή Ακρίτα και την Ε.Ο. Περαχώρας (Νότιος – Αριστερός Παράδρομος Ν.Ε,Ο.Α.- Κ.) στην περιοχή του Λουτρόπυργου), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Διγενή Ακρίτα έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Σωτήρος.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται ως εξής:

– Τα οχήματα που θα κινούνται από την οδό Διγενή Ακρίτα προς Ε.Ο. Μεγάρων – Περαχώρα, θα παρακάμπτουν το παραπάνω τμήμα μέσω των οδών Περικλέους – Θησέως – Αγίας Τριάδας – Π.Ε.Ο.Α.- Κ.
– Τα οχήματα που θα κινούνται από την Ε.Ο. Μεγάρων – Περαχώρα προς την οδό Διγενή Ακρίτα, θα παρακάμπτουν το παραπάνω τμήμα μέσω των οδών Π.Ε.Ο.Α.-Κ. – Αγίας Τριάδας – Διγενή Ακρίτα.
– Καθορισμός ορίου ταχύτητας σε (30) τριάντα χιλιόμετρα την ώρα για τα οχήματα που κινούνται στα τμήματα της οδού που καθορίζεται από τα (50) πενήντα μέτρα πρό του σημείου διακοπής της κυκλοφορίας μέχρι και το πέρας της παρακαμπτήριας οδού.

ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ:
ΑΠΟ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 έως 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button