Δικτύωση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων με τοπικούς φορείς

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Ε.Δ.Ε.Κ.Ο.ΔΗ.Μ. η οποία υλοποιεί την Πράξη «Ένταξη Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Μεγαρέων στην Αγορά Εργασίας», σας προσκαλεί να παραστείτε σε συνάντηση εργασίας με θέμα, «Φυσική Δικτύωση των Ωφελουμένων με Τοπικούς Φορείς», την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 και ώρα 10:00 π.μ στο χώρο εκδηλώσεων Le Mirage/Αίθουσα ΙΦΙΝΟΗ (Παραλία Βαρέας Δήμου Μεγαρέων).
 
Σκοπός της ημερίδας είναι η παρουσίαση των στόχων και της στρατηγικής του προγράμματος καθώς και οι δράσεις του. Τα οφέλη που θα προβληθούν αφορούν την κάθε ομάδα κοινού, με βάση πάντα το συνολικό θετικό κοινωνικό αποτέλεσμα.
 
Η συνάντηση αυτή στόχο έχει να φέρει σε επικοινωνία τους ωφελουμένους με τους τοπικούς κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς (Δημόσιες Υπηρεσίες, Ενώσεις, Συλλογικές Οργανώσεις, μη κερδοσκοπικά ιδρύματα,  κτλ), που αποτελούν τους αποδέκτες των κοινωνικών προβλημάτων των πολιτών, είναι γνώστες του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και  είναι οι πλέον κατάλληλοι για την υποβοήθηση, με τη γνώση και εμπειρία τους, της προσπάθειας για την ένταξη των Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Μεγαρέων στην αγορά εργασίας.
 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button