ΔΗΚΕΔΗΜΕ: «Η αυλαία της 13ης “Μεγάρων Γη” έπεσε αλλά εξακολουθεί η προβολή των Μεγάρων και των προϊόντων της Μεγαρικής γης»

Ευχαριστίες προς όλους τους συντελεστές της έκθεσης καθώς και στους προσφέροντες τα 12.500 αυγά, ονομαστικώς

Ακολουθεί δελτίο τύπου της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.Μεγάρων που αφορά στην έκθεση 13η «Μεγάρων Γη», στην υλοποίησή της και στους συντελεστές της καθώς και σε όλους πρόσφεραν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο για να παρασκευασθεί η μεγαλύτερη ομελέτα της Ελλάδας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Αναλυτικά:

Στη «13η Μεγάρων Γη» έλαβαν χώρα πολλές και ενδιαφέρουσες πολιτιστικές και θεματικές εκδηλώσεις προσανατολισμένες στα προϊόντα της Μεγαρικής γης και στον τόπο των Μεγάρων.

Το γεγονός όμως που αναμφίβολα μονοπώλησε τη «13η Μεγάρων Γη» από πλευράς δημοσιότητας με εξαιρετική Πανελλήνια Ραδιοτηλεοπτική Κάλυψη, ήταν η μεγαλύτερη Ομελέτα που φτιάχτηκε ποτέ στην Ελλάδα, σπάζοντας 12.500 αυγά και προβάλλοντας τα Μέγαρα σε όλο τον Κόσμο!

Για το μοναδικό αυτό γεγονός ακολουθήσαμε τον δρόμο της καινοτομίας, «σπάζοντας αυγά» έτσι ώστε να φέρνουμε στο προσκήνιο και να προβάλλουμε τα προϊόντα της Μεγαρικής Γης, τις ομορφιές του τόπου, τους αρχαιολογικούς θησαυρούς & εκκλησιαστικούς προορισμούς των Μεγάρων!
Για αυτό το πραγματικό μοναδικό γεγονός για τα Μέγαρα από κάθε πλευρά, αισθανόμαστε βαθιά την ανάγκη και είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που συνεισέφεραν να πραγματοποιηθεί αυτό το μοναδικό εγχείρημα με την Μεγαλύτερη Ομελέτα στην Ελλάδα!!

Η ΔΗΚΕΔΗΜΕ και η Οργανωτική επιτροπή της 13ης Μεγάρων Γη, θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως από καρδιάς, τους παρακάτω εξαίρετους πρωταγωνιστές, αφανείς και μη, συντελεστές αυτού του εξαιρετικά δύσκολου εγχειρήματος:

– Τον Δήμο Μεγαρέων, την ΔΗΚΕΔΗΜΕ και το προσωπικό τους, τους εμπνευστές του εγχειρήματος, τον κο Σωτήρη Καστάνη, τον κο Τάσο Πανταζή και τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πτηνοτρόφων
Μεγάρων Agrosyn, Κο Παναγιώτη Σακελλαρίου.

– Την Περιφέρεια Αττικής για την χρηματοδότηση μέρος των εξόδων του ταψιού της ομελέτας.

– Ευχαριστούμε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πτηνοτρόφων Μεγάρων Αgrosyn και όλους τους επί μέρους παραγωγούς** για τα 12.500 φρέσκα αυγά που μας παραχώρησαν όσο και την γενικότερη στήριξη και συνεισφορά τους σε αυτό το μεγάλο επίτευγμα.

– Τα νιάτα των Μεγάρων, τα παιδιά του παιδικού τμήματος του ομίλου λαϊκής παράδοσης «Αλκάθους & Καρία» με τη συμμετοχή των παιδιών από το τοπικό τμήμα του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, τα οποία ακούραστα, με χαμόγελο και αυτοθυσία και εντός του προβλεπόμενου χρόνου έσπασαν 12.500 αυγά για να μπορέσει να γίνει η Ομελέτα πραγματικότητα!

– Την δεξιοτεχνία, την οργάνωση και την μαεστρία των Σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής – Chef’s Club of Attica του Προέδρου τους Κου Κων Μουζάκη, που κατάφεραν για πρώτη φορά να μαγειρέψουν με επιτυχία 12.500 αυγά, ένα τόσο εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα για πρώτη φορά! Επίσης, να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον σεφ κο Στέλιο Μαστοράκο, που ήταν στο μικρόφωνο και παρουσίαζε σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης άψογα στο κοινό & στα ΜΜΕ όλα τα διαδραματιζόμενα της ομελέτας.

– Να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο των Μεγάρων, οποίος αγκάλιασε όλο αυτό το καινοτομικό εγχείρημα, το οποίο φιλοξένησε και μας έδωσε το κουράγιο και την δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις στο μέλλον.

– Τα Κηπευτικά Μεγάρων, ιδιοκτησίας του Κου Σωτήρη Καστάνη για τα οπωροκηπευτικά υλικά παραγωγής Μεγάρων πιπεριές, ντοματίνια κλπ που μας προσέφερε για την Ομελέτα.

– Την επιχείρηση Dio Filla του Κου Ιωάννη Αναστασίου για το Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο Μεγάρων όπως και για τα μπαχαρικά, μυρωδικά που μας προσέφερε για την Ομελέτα.

– Ευχαριστούμε την «Εθελοντική Ομάδα Κούρος» για την προληπτική ομάδα της πυρόσβεσης καθώς και το όχημα πυρόσβεσης που μας προσέφεραν.

– Επίσης ευχαριστούμε τον Αλέξανδρο Λούπα για τα προληπτικά πυροσβεστικά μέσα & τους πυροσβεστήρες που μας προσέφερε.

– Ευχαριστούμε τέλος όλα τα τοπικά & Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα από όλη την Ελλάδα ΜΜΕ για την καταπληκτική κάλυψη που μας παρείχαν όλο αυτό το διάστημα.

Ακολουθεί η αναλυτική Λίστα των πτηνοτρόφων παραγωγών που προσέφεραν μέσω του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πτηνοτρόφων Μεγάρων Αgrosyn τα 12.500 φρέσκα αυγά Μεγάρων για να γίνει η ομελέτα.
Λίστα με παραγωγούς που προσέφεραν τα 12.500 φρέσκα αυγά:

1) Αυγοφάρμα – κτήμα Σακελλαρίου
2) Μουστάκας Θωμάς
3) PEG farm
4) Κόμπουλης Νίκος
5) Μπέης Λουκάς
6) Βασιλείου Δημήτρη
7) Μουστάκας Δημήτρης
8) Βαζαίος Νίκος
9) Παπαθανασίου Κώστας
10) Παπαθανασίου Βασίλης
11) Σακελλαρίου Κώστας
12) Αφοί Θανάση Προισκου
13) Ορνιθώνας Παπαγιάννη
14) Σούντης Αναστάσιος
15) Πτηνοτροφεία Ρήγα
16) Μανώλης Χαράλαμπος
17) Κώστας Κούνουπας
18) Σακερλής Δημοσθένης
19) Μήτσου Ιεροθέα
20) ΠΤΗΝΕΚ
21) Μουστάκας Γεώργιος
22) Καστάνης Αθανάσιος
23) Μαλτέζος Αλέξανδρος
24) Κτήμα Κιθαιρώνα
25) Χρυσουλάκης Γεώργιος
26) Μακρυγιάννης Ηλίας
27) Χατζόπουλος Ιωάννης
28) Αφοί Βαρελά
28) Κυριακούλης Σωτήρης & Κώστας
29) Καρβέλας Αλέξανδρος

Παρόμοια άρθρα

Back to top button