Διάρρηξη αυτοκινήτου στην παραλία «Βαρδάρη»

Σύνηθες φαινόμενο ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες

Καταγγελία μας κοινοποιήθηκε για περιστατικό παραβίασης σταθμευμένου αυτοκινήτου στην παραλία Θέση Βαρδάρη (σπίτι Δρίτσα) εχθές νωρίς το απόγευμα στις 16:00.

Η καταγγέλουσα είχε μεταβεί στο προαναφεθέν σημείο όπου και σημειώθηκε το περιστατικό και επιστρέφοντας στο αυτοκίνητό της διαπίστωσε πως άγνωστοι το είχαν διαρρήξει και σπάζοντας το ένα τζάμι αφαίρεσαν την τσάντα της η οποία περιείχε κάρτες τραπεζών και προσωπικά της έγγραφα.

Αμέσως μετά (17:00) μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Μεγάρων όπου ανέφερε το περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως στο σημείο είναι λίαν σύνηθες το φαινόμενο και το διαπιστώνει κανείς από τα θραύσματα υαλοπινάκων αυτοκινήτων τα οποία κατά καιρούς είναι διάσπαρτα στη μικρή αλάνα που επέχει θέση πάρκινγκ για τους λουόμενους ή τους επισκέπτες του σημείου.

Αυτό που κάνει δε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η μέθοδος που φέρεται ότι χρησιμοποιούν οι παραβάτες, αφού το καλοκαίρι, σύμφωνα με μαρτυρίες, έλαβε χώρα ίδιο περιστατικό στο οποίο ένας «τσιλιαδόρος» παρέμενε ψηλά στην κορυφή και δύο αυτοκίνητα με 4 ροπαλοφόρους φοβίζοντας τους λουόμενους επέτρεπαν στους δύο συνεργούς τους, με χρονική άνεση, να παραβιάσουν 4 αυτοκίνητα στα οποία προκάλεσαν υλικές ζημιές μη βρίσκοντας πράγματα αξίας μέσα σε αυτά.

φωτογραφία διαδικτύου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button