Διανομή ροδάκινων από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής

Η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014, και  μετά την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Βασιλείου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας παρέλαβε περίπου 55 τόνους ροδάκινων.

 

 Η διανομή ροδάκινων έγινε την Κυριακή 24 Αυγούστου και την Τρίτη 25 Αυγούστου  με την συνδρομή του Συλλόγου Εθελοντών Θριασίου Πεδίου και της Περιφερειακής Συμβούλου κας. Γιώτας Παππά.

 

Η εν λόγω ποσότητα ροδάκινων μοιράστηκε ως εξής: Στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Ελευσίνας, Μάνδρας, Νέας Περάμου και Μεγάρων, σε Δομές Αλληλεγγύης Συλλόγων και Σωματείων της Περιφερειακής μας Ενότητας, στα Συσσίτια, σε Συλλόγους ΑΜΕΑ, σε Εκκλησίες, σε οικογένειες των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας  και λοιπούς φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, που στηρίζουν ανθρώπους που βρίσκονται σε επισιτιστική κρίση.

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής θα συνεχίσει την πολιτική Αλληλεγγύης προς τα πιο αδύναμα οικονομικά κοινωνικά στρώματα, αντιμετωπίζοντας έτσι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  τα προβλήματα που έχει επιφέρει η ανθρωπιστική κρίση την οποία βιώνει η χώρα και ο λαός μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button