Δ. Στεφάτου: «Ο αγώνας για τη Δ. Αττική είναι διαρκής. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους»

Δελτίο τύπου της υποψήφιας βουλεύτριας Δυτικής Αττικής, υπεύθυνης Ψηφιακής Πολιτικής και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Διονυσίας Στεφάτου, αναφέρει:

Στις εκλογές τις 21ης Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έλαβε ένα ισχυρό μήνυμα από την ελληνική κοινωνία, της οποίας τη βούληση σέβεται απόλυτα. Σε προσωπικό επίπεδο έδωσα έναν όμορφο, οραματικό αγώνα απ´ άκρη σε άκρη, σε όλη τη Δυτική Αττική.

Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν τη σημαντική αποδοχή, που εισέπραξα από τους συμπολίτες μου στη Δυτική Αττική, κυρίως όμως με δεσμεύουν να είμαι παρούσα και την επόμενη μέρα. Κι έτσι ακριβώς θα γίνει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους ανθρώπους που με πίστεψαν και με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και σε όσους στάθηκαν στο πλάι μου και στήριξαν τον αγώνα μου με τόσο πάθος και αγάπη.

Έχουμε μπροστά μας μια νέα εκλογική μάχη, που μέ βρίσκει στην πρώτη γραμμή στη δυτική Αττική, συζητώντας με τους συμπολίτες μου, το κυβερνητικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το οποίο αποτελεί τη μοναδική εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης που απαντά στις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.

Ο αγώνας είναι διαρκής για τη Δυτική Αττική και τη χώρα. Μαζί θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε, να ονειρευόμαστε, να διεκδικούμε, να νικάμε.

Στεφάτου Διονυσία
Υποψήφια Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής
Υπεύθυνη Ψηφιακής Πολιτικής & Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

σ.σ: Για την προεκλογική προβολή των υποψηφίων ισχύουν όροι που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button