5ο Φεστιβάλ «Συριανοπατώ» στη Σύρο με τη συμμετοχή του ομίλου «Αλκάθους και Καρία»

Ο Λαογραφικός – Χορευτικός Όμιλος «Η σοφία της παράδοσης», παρουσιάζει το 5ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών για νέους και ενήλικες «Συριανοπατῶ» και με ανακοίνωσή του σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε ένα πολιτιστικό τετραήμερο γεμάτο χορό, μουσική και αγάπη για την παράδοση στην κοσμοπολίτικη «Αρχόντισσα των Κυκλάδων» απολαμβάνοντας μία χορευτική πανδαισία από 25 χορευτικούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα με τη συνοδεία της Ορχήστρας Παραδοσιακής Μουσικής “Χοροσταλίτες”.

Παρέλαση χορευτικών ομάδων:
29 Ιουνίου 2023
19:00μ.μ. – 19:30μ.μ.
Παραλία Ερμούπολης
Είσοδος ελεύθερη

Χορευτικές εμφανίσεις:
29, 30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου 2023
19:30μ.μ. – 22:00μ.μ.
Πλατεία Μιαούλη
Είσοδος ελεύθερη

Διοργάνωση: Λαογραφικός – Χορευτικός Όμιλος “Η σοφία της παράδοσης”
Συνδιοργάνωση: Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και Τμήμα Πολιτισμού Κυκλάδων Περιφέρειας Ν. Αιγαίου. Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου.
Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://syrianopato.gr/

Στο φεστιβάλ συμμετέχει φέτος για τρίτη φορά ο Όμιλος Λαϊκής Παράδοσης Μεγάρων «Αλκάθους και Καρία», ενώ στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεών του, θα φιλοξενηθεί στη Σύρο από την Τρίτη 27/06/2023 μέχρι και το Σάββατο 1/07/2023 η φωτογραφική έκθεση των κ.κ. Γιώργου Μουστάκα και Μιλτιάδη Κατρακούλη με τίτλο «Με δύο ματιές», η οποία περιλαμβάνει πίνακες ζωγραφικής σπουδαίων Ελλήνων ζωγράφων και σύγχρονες φωτογραφικές αποτυπώσεις τους.

Το MegaraTv είναι χορηγός επικοινωνίας του Φεστιβάλ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button