Δ. Μεγαρέων: Υπεγράφη η σύμβαση για αντικατάσταση οδοφωτισμού με λάμπες Led

Υπεγράφη η σύμβαση για την αντικατάσταση του Οδοφωτισμού όλου του Δήμου Μεγαρέων (Μέγαρα, Νέα Πέραμος, Κινέτα) με λάμπες Led.

Δελτίο τύπου Δήμου Μεγαρέων:

Ύστερα από μακρά γραφειοκρατική διαδικασία ολοκληρώθηκε  ο διαγωνισμός για την αντικατάσταση του Οδοφωτισμού όλου του Δήμου Μεγαρέων, και την περασμένη εβδομάδα υπεγράφη η σχετική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Μεγαρέων και της Ένωσης Εταιρειών «ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT A.E – ENERGY PLUS».

Η σύμβαση υπεγράφη στο Δημαρχείο Μεγάρων από τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη και τον εκπρόσωπο των αναδόχων κ. Αναστασιάδη Ιωάννη.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων δήλωσε:

«Με την ολοκλήρωση αυτού του έργου ο Δήμος Μεγαρέων θα υπάρχει πολύ περισσότερος και ποιοτικότερος φωτισμός με ότι αυτό συνεπάγεται και για την ασφάλεια των πολιτών.

Η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θα είναι μειωμένη κατά 50% τουλάχιστον, που σημαίνει μεγάλη οικονομία για το Δήμο αλλά και προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Δήμος δε θα διαθέσει κεφάλαια, αλλά το έργο θα γίνει με αυτοχρηματοδότηση από την Ενωση Εταιρειών «ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT A.E. – ENERGY PLUS», που θα έχει και την ευθύνη συντήρησης για δέκα (10) χρόνια.

Το έργο αυτό θα αποπληρώνεται από την εξοικονόμηση ενέργειας.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button