Δ. Μεγαρέων: «Όταν το αντιπολιτευτικό μένος τυφλώνει, τότε επέρχεται και η διαστρέβλωση της αλήθειας»

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων με τίτλο «Όταν το αντιπολιτευτικό μένος τυφλώνει, τότε επέρχεται και η διαστρέβλωση της αλήθειας», αναφέρεται στο θέμα που προέκυψε με την «αποπομπή» των συμβούλων της Τοπικής Κοινότητας της Κινέτας κατά τη σύσκεψη της 20ης Σεπτεμβρίου στην Κινέτα μεταξύ Δημάρχου Μεγαρέων, Αντιπεριφερειάρχη Δ. Αττικής και λοιπών υπηρεσιακών παραγόντων.

Σχετικά με το ζήτημα που προβλήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου και που αναφέρεται από κάποιους οι οποίοι αντιπολιτεύονται τον Δήμαρχο Μεγαρέων και την Διοίκηση του Δήμου και αφορά την δήθεν αδικαιολόγητη απομάκρυνση των μελών του τοπικού Συμβουλίου Κινέτας και τον αποκλεισμό τους από προγραμματισμένη σύσκεψη που αφορούσε τεχνικά θέματα έχοντα σχέση με την εξέλιξη των έργων στην Κινέτα για αποκατάσταση της αλήθειας και μόνον γνωστοποιούνται τα εξής:

«Ο Δήμαρχος και ο Αντιπεριφερειάρχης προγραμμάτισαν μία σύσκεψη με τον Αντιδήμαρχο, τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου και της Περιφέρειας και με τη συμμετοχή του εργολάβου των έργων της Κινέτας στο κτίριο του Δήμου, που βρίσκεται στην Κινέτα και έχουν παραχωρηθεί γραφεία στην τοπική κοινότητα, στην ομοσπονδία συλλόγων και στον αστυνομικό σταθμό, προκειμένου να επιλύσουν τα τεχνικά προβλήματα του έργου.

Κάθε σύσκεψη έχει συγκεκριμένο σκοπό και εξαυτού προκύπτουν και οι συμμετέχοντες. Στην συγκεκριμένη σύσκεψη, που ήταν καθαρά για τεχνικά θέματα, δεν είχε προσκληθεί κανένας πολιτικός παράγοντας. Δυστυχώς πολιτικοί παράγοντες της κοινότητας της Κινέτας είχαν την απαίτηση, να παρευρεθούν σε αυτήν τη σύσκεψη, σαν να ήταν οι κηδεμόνες του Δημάρχου και του Αντιπεριφερειάρχη.

Το αναφαίρετο δικαίωμα του Δημάρχου και του Αντιπεριφερειάρχη να συζητήσουν για υπηρεσιακά θέματα με τους υπαλλήλους τους, σε χώρο του Δήμου, χωρίς την παρουσία «τοποτηρητών», αυτοί οι παράγοντες το θεώρησαν αντιδημοκρατική ενέργεια.

Επομένως θεωρούν δημοκρατική ενέργεια την επιθυμία τους να επιβάλλουν τη θέλησή τους στο Δήμαρχο και στον Αντιπεριφερειάρχη και την απαίτησή τους να συμμετέχουν σε μια σύσκεψη, που δεν έχουν προσκληθεί. Ο καθένας καταλαβαίνει, πώς αποκαλείται μία τέτοια ενέργεια. Τα συμπεράσματα δικά σας».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button