Αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη από το Βυζάντειο Ωδείο

Ένα δίωρο μουσικό αφιέρωμα στο αξεπέραστο έργο του Βασίλη Τσιτσάνη

Εχθές, 24 Ιανουαρίου στο κτίριο του Βυζάντειου Ωδείου έλαβε χώρα μουσικό αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη υπό την αιγίδα του δήμου Μεγαρέων, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης δήμου Μεγάρων, του Βυζάντειου Ωδείου δήμου Μεγαρέων και του MegaraTV.

Την εκδήλωση μετέδωσε ζωντανά το Megaratv.

Οι μουσικοί επέλεξαν να ερμηνεύσουν μέσα σε δύο ώρες περίπου, τα σημαντικότερα τραγούδια ενός από τους σπουδαιότερους δημιουργούς του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, επιλέγοντας μέσα από το πλήθος των δημιουργιών του, που ακόμα και σήμερα και φανταζόμαστε και στο μέλλον, θα μας συντροφεύουν και θα μας εκφράζουν.

Την ορχήστρα των μουσικών απετέλεσαν οι: Σεμίνα Μανέτα στο τραγούδι, ο Βασίλης Κυριακούλης στο μπουζούκι και στη φωνή, ο Θανάσης Μαργέτης στο βιολί, ο Μπάμπης Χατζόπουλος στο μπουζούκι και στη φωνή, ο Δημήτρης Μαυρονάσος στην κιθάρα και στη φωνή, ο Κυριάκος Πάνου στο μπαγλαμά και στη φωνή και ο Δημήτρης Κατρακούλης στο πιάνο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση στη μνήμη του Βασίλη Τσιτσάνη και του έργου του, σημείωσε σπουδαία επιτυχία, που εκφράστηκε από το ύψος της τηλεθέασής της.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button