Δ. Μεγαρέων: Διαθέσιμοι κλιματιζόμενοι χώροι ενόψει κακοκαιρίας

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων ενημερώνει ότι σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις της ΕΜΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην Αττική αναμένεται να σημειωθούν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα με το όνομα “Barbara”, από το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου μέχρι και την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, με χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τους πολύ θυελλώδεις ανέμους και χιονοπτώσεις στα ορεινά, ενώ αναμένεται να σημειωθεί αισθητή πτώση θερμοκρασίας.

Για την αντιμετώπιση της έκτακτης αυτής κατάστασης όπως κάθε φορά το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και οι Υπηρεσίες βρίσκονται σε ετοιμότητα και ο Δήμος Μεγαρέων θέτει στη διάθεση των συμπολιτών, που έχουν ανάγκη κλιματιζόμενους χώρους, όπως είναι οι αίθουσες των ΚΑΠΗ στα Μέγαρα, στη Νέα Πέραμο και στην Κινέτα.

Όποιοι συμπολίτες το επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν με το συντονιστικό κέντρο του Δήμου Μεγαρέων (τηλέφωνο 22960 80150 ώρες: 08.00 έως 20.00).
Η φιλοξενία των ατόμων, που έχουν ανάγκη θα γίνεται σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας, που ισχύουν για την πανδημία του κορωνοϊού.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button