Κλιματιζόμενοι χώροι του Δήμου Μεγαρέων για την αντιμετώπιση του καύσωνα

Στη διάθεση όσων έχουν ανάγκη οι χώροι: ΚΑΠΗ, Δημαρχείο Μεγάρων αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικό κατάστημα Νέας Περάμου

Κλιματιζόμενοι χώροι του Δήμου Μεγαρέων για την αντιμετώπιση του καύσωνα, από την Τετάρτη 30 Ιουνίου έως την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021, θα είναι διαθέσιμοι για δημότες που έχουν ανάγκη και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν, όπως ανακοινώνει δελτίο τύπου του Δήμου.

Σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι θερμές αέριες μάζες από τις ακτές της βόρειας Αφρικής, που κινούνται προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Επισημαίνεται ότι το πενθήμερο Τετάρτης 30 Ιουνίου έως Κυριακής 4 Ιουλίου θα σημειώσουν σταδιακή άνοδο και οι ελάχιστες θερμοκρασίες πάνω από τους 25 βαθμούς Κελσίου, σχεδόν σε όλα τα ηπειρωτικά.

Για την αντιμετώπιση του καύσωνα στο Δήμο Μεγαρέων είναι δυνατόν να φιλοξενηθούν άτομα, που έχουν ανάγκη σε κλιματιζόμενες αίθουσες όπως ΚΑΠΗ, Δημαρχείο Μεγάρων αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικό κατάστημα Νέας Περάμου.

Όποιοι συμπολίτες έχουν ανάγκη φιλοξενίας από την Τετάρτη 30 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021, μπορούν να επικοινωνούν με το συντονιστικό κέντρο στο τηλέφωνο 22960 80150 (Τετάρτη –Πέμπτη – Παρασκευή ώρες 07:00 έως 20:00 και Σαββατοκύριακο ώρες 10:00 έως 20:00).
Η φιλοξενία προφανώς θα γίνει σύμφωνα και με τα προληπτικά μέτρα, που ισχύουν ήδη για την πανδημία.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button