Δ. Μεγαρέων: Απαγόρευση κυκλοφορίας στη Βαρέα την Κυριακή 5 Ιουνίου

Ανακοίνωση του Δήμου Μεγαρέων αναφέρει ότι την Κυριακή 5 Ιουνίου πρόκειται να διεξαχθεί ο 1ος Αγώνας “Aqua Mare” και ως εκ τούτου η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων αποφάσισε τα εξής:

Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων την Κυριακή 5/6/22 από ώρα 08:30 έως 11:30 και στα δύο ρεύματα της παραλιακής οδού Βαρέας Μεγάρων από τη χιλιομετρική θέση 0,000 έως την 2,500.
Το χρονικό διάστημα της παραπάνω κυκλοφοριακής ρύθμισης μπορεί να παραταθεί ή να μειωθεί πέραν των καθορισμένων ωρών ή να μην εφαρμοστεί, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του επικεφαλής μέτρων Τροχαίας του Γ’ Τ. Τ. Δυτικής Αττικής.

Από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, τη διαγράμμιση των οδοστρωμάτων και τις υποδείξεις – σήματα των Τροχονόμων, οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2696/99 (Α-57) «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν την κυκλοφορία στη παραλία της Βαρέας τις παραπάνω ώρες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Τροχονόμων.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button