Χρυσό μετάλλιο και πολύ καλές επιδόσεις για τον ΑΟ Μεγάρων στο Πανελλήνιο Νέων

Ένα χρυσό μετάλλιο και πολύ καλές επιδόσεις και θέσεις πήραν οι αθλητές του Α.Ο.Μεγάρων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων που έγινε στην Λάρισα στις 29 και 30 Ιουλίου.

Η Ελένη Πόλακ στο άλμα επί κοντώ πήρε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 4,15μ δείχνοντας σταθερότητα στις επιδόσεις της και επιβεβαιώνοντας την  κορυφαία θέση της στις Νέες στην Ελλάδα.

Ανδρέας Πανταζής στο άλμα τριπλούν πήρε την τέταρτη θέση με άλμα στα  15.37μ, μια πολύ μεγάλη επίδοση για τη ηλικία του (είναι στην κατηγορία των παίδων), επίδοση, που αν ο άνεμος δεν ήταν θετικός πάνω από το όριο θα ήταν η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη στους παίδες.

Την τέταρτη θέση στον τελικό των 400μ εμποδίων πήρε ο Άρης Δρίτσας με χρόνο 53″81, εδώ θα να σημειώσουμε ότι ο Δρίτσας βρίσκεται στην κατηγορία των εφήβων για πρώτη χρονιά, και είχε τον καλύτερο χρόνο από όλους τους συμμετέχοντες.

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μπήκε στον τελικό των 200μ όπου με επίδοση 22″03 πήρε την πέμπτη θέση και έδωσε 8 βαθμούς στον σύλλογο.

Η Βασιλική Ταχταρά στον προκριματικό του τριπλούν έκανε 11.71μ, και πέρασε στον τελικό, αλλά εκεί φάνηκε άτυχη αφού έκανε τρία  άλματα μεγάλα αλλά δυστυχώς ήταν και τα τρία  άκυρα.

Η ομάδα του συλλόγου μετά από πάρα πολλά χρόνια συμμετείχε στην σκυταλλοδρομία 4Χ400μ με τους Ανδρέα Πανταζή-Αντώνη Αλεξανδρίδη-Άρη Δρίτσα και Γρηγόρη Νικόλα όπου με χρόνο 3’29″47 πήρε την 9η θέση δίνοντας στον σύλλογο 8 πολύτιμους βαθμούς.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button