Μετάλλια και διακρίσεις για τον Ο.Φ.Α.Φ.Α στο 4ο Διεθνές κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής

Για ακόμα μια  φορά οι αθλήτριες του Ομίλου Φίλων Αθλητισμού και φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων κατάφεραν μεγάλες διακρίσεις στο Ολυμπιακό Αγώνισμα της Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής.

Συγκεκριμένα στο 4ο  Διεθνές κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής “Armonia cup” που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη (κλειστό γυμναστήριο Σίνδου) στις  28 έως 30  Απριλίου 2017  ο σύλλογος συμμετείχε με οκτώ αθλήτριες. Στην κατηγορία παγκορασίδων αγωνίστηκαν σε πρόγραμμα με μπάλα και σε πρόγραμμα χωρίς όργανο οι αθλήτριες: Παπαπανούση Αγλαΐα (Ασημένιο μετάλλιο σε πρόγραμμα με μπάλα),  Σβίγκου Σοφία (6η θέση σε πρόγραμμα με μπάλα), Βόρδου Ελισάβετ και Σαμούρη Ελένη. Στην κατηγορία κορασίδων αγωνίστηκαν σε πρόγραμμα με στεφάνι και σε πρόγραμμα με μπάλα οι αθλήτριες: Σάλτα Ιφιγένεια (χάλκινο μετάλλιο στο στεφάνι και 4η θέση στην μπάλα) και Γκοσδή Βασιλική (5η θέση στην μπάλα και 7η θέση στο στεφάνι)..Στην κατηγορία των νεανίδων αγωνίστηκε σε πρόγραμμα με μπάλα η αθλήτρια Βαρελά Μαρία- Γεωργία( 8η θέση). Στην κατηγορία minis αγωνίστηκε σε πρόγραμμα χωρίς όργανο η αθλήτρια Καστάνη Αιμιλία( 7η θέση).

Στο διεθνές κύπελλο, το οποίο συνδιοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία(Ε.Γ.Ο) με τον αθλητικό σύλλογο Αρμονία Δήμου Δέλτα, συμμετείχαν περισσότερες από 390 αθλήτριες, εκπροσωπώντας την Ελλάδα και άλλες εννιά χώρες (Γερμανία, Ουκρανία, Κύπρος, Σερβία, Βουλγαρία, Λιθουανία, Φινλανδία, Ρωσία, Τουρκία).

Πρέπει να σημειωθεί ότι το επίπεδο της διοργάνωσης ήταν πολύ υψηλό και οι αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες παρουσίασαν προγράμματα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας και δυσκολίας.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις αθλήτριες του συλλόγου και στην προπονήτρια τους Ειρήνη Σιδηροπούλου, επίσης συγχαίρει τους διοργανωτές  των αγώνων για την άψογη διοργάνωση και ευχαριστεί όλους όσους στηρίζουν το σύλλογο στις δραστηριότητες του.

 

Για το Δ.Σ

Ο Προεδρος 

Κλεάνθης Βαρελάς 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button