Βύζας Μεγάρων – Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου 2-2

Μετά από ένα συναρπαστικό δεύτερο ημίχρονο, Βύζας Μεγάρων και Απόλλων Ποντίων μοιράστηκαν από έναν βαθμό, με τον Βύζα να απομακρύνεται 4 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας.

Σε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, ο Βύζας προηγήθηκε στο 44′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λάλα. Λιγοστές φάσεις και για τις δύο ομάδες, με τον Βύζα να έχει την κατοχή, όχι όμως την ουσία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Παντελίδη στο 47′, και προηγήθηκαν με 1-2 στο 56′ με τον Λαμπρινάτο, με τον σκόρερ να φεύγει από εμφανή θέση offside. Στη συνέχεια (64′) ο Λάλας έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει από την άσπρη βούλα, ενώ οι κιτρινόμαυροι είχαν δύο δοκάρια με τους Μάλη και τον Κουρκούτη.

Στο τέλος του αγώνα (90′), ο Κλωνάρης πέτυχε το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Βύζας Μεγάρων (Βασίλης Στασινόπουλος): Κατσικούρης, Δέσκος, Χάρμπαλης, Χατζηπαπάς, Εμετό, Κουρκούτης, Λάλας (76’ Δρίτσας), Κλωνάρης Γ, Κλωνάρης Π, Μάλλης (56’ Τσίγκρης), Παναγιωτόπουλος.

Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου (Νίκος Λαμπρινάτος): Αιβαλιώτης, Δανιηλίδης, Λαμπρινάτος Γ (74’ Αδελφόπουλος), Πετσίτης, Αμπαζάι, Συμεωνίδης, Λακάι, Κομιώτης (46’ Ευσταθιάδης), Λαμπρινάτος Ι, Χιονίδης (46’ Παντελίδης), Σοφιανίδης (66’ Εριχίδης).

Κρατήθηκε 1’ σιγή στην μνήμη του παλιού αντιπροέδρου και γενικού αρχηγού του Βύζαντα Παναγιώτη Κόκκαλη.

Βύζας Μεγάρων – Απόλλων Ποντίων 2-2
Το χαμένο πέναλτι του Λάλα
Βύζας Μεγάρων – Απόλλων Ποντίων 2-2

Παρόμοια άρθρα

Back to top button