Αθ. Μπούρας: Σύσκεψη στην Κινέτα με το Τοπικό Συμβούλιο

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, επισκέφθηκε το Τοπικό Κατάστημα της Κινέτας, όπου και πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη, σύμφωνα με δελτίο τύπου εκ του γραφείου του. Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κινέτας, κ. Αλεξάνδρα Μπαλτσιώτου, και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου.

Τη συνάντηση απασχόλησαν η ανέγερση του Δημοτικού Σχολείου Κινέτας και η ρύθμιση των εκκρεμοτήτων, με σκοπό τη διευκόλυνση της διαδικασίας από την πλευρά του Δήμου Μεγαρέων. Ο κ. Μπούρας επικοινώνησε με τον διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μεγαρέων, κ. Κωνσταντίνο Κάμπαξη, ο οποίος τον ενημέρωσε για την εξέλιξη του ζητήματος.

Ακολούθως, έλαβε χώρα εκτενής αναφορά για την παράταση προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου δασικών χαρτών που αναρτήθηκαν εντός του έτους 2021 και παρατείνεται έως τη 15η Ιουλίου του 2022, σύμφωνα με τον Νόμο 4938, Τεύχος Α’ 109/06.06.2022.

v. 4938-2022

Ο κ. Μπούρας είχε συνεχή και διαρκή επικοινωνία με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κώστα Σκρέκα, και με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργο Αμυρά, για τη μέγιστη παράταση της υποβολής των αντιρρήσεων.

Στη συνέχεια, οι παριστάμενοι υπέδειξαν στον κ. Μπούρα ένα συγκεκριμένο σημείο στον χάρτη της περιοχής που χρήζει διάνοιξης δρόμου διαφυγής σε περίπτωση πυρκαγιάς. Ο κ. Μπούρας ζήτησε και επισκέφθηκε το σημείο της περιοχής Μπαλαλάι και είχε επικοινωνία με στελέχη του Δασαρχείου, με σκοπό τον συντονισμό των υπηρεσιών, της Περιφέρειας, του Δασαρχείου και του Δήμου Μεγαρέων.

Ο κ. Μπούρας, παρακολουθεί στενά τα ζητήματα της περιοχής και με τις διαρκείς παρεμβάσεις του, βρίσκεται κοντά στους κατοίκους δίνοντας οριστικές λύσεις στα προβλήματα, όχι μόνο της Κινέτας, αλλά όλης της Δυτικής Αττικής.

Για την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων επισυνάπτεται η σχετική τοποθέτηση τόσο του κ. Μπούρα, όσο και του Υπουργού, για τη διευκόλυνση των κατοίκων.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ -ΑΜΥΡΑΣ ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button