Με παρέμβαση Αθ. Μπούρα διεξήχθη το «Πανηγύρι της Αγάπης»

Για ακόμη μια φορά, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Αθανάσιος Μπούρας βρίσκεται αρωγός στις προσπάθειες των συλλόγων και φορέων ΑΜΕΑ. Έτσι όταν βρέθηκε στον αγιασμό για την έναρξη των δραστηριοτήτων του «Εργαστηρίου – Λίλιαν Βουδούρη» στα Άνω Λιόσια, του ζητήθηκε παρέμβαση για την παραχώρηση της αίθουσας του Μετρό του Συντάγματος για το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο bazaar.

Ο κ. Μπούρας Αθανάσιος, κατάφερε μετά από παρέμβασή του, στα αρμόδια κυβερνητικά όργανα και στη διοίκηση της Αττικό Μετρό, να τους παραχωρηθεί ο εκθεσιακός χώρος τις ημερομηνίες που επιθυμούσαν, ώστε να δοθεί η ευκαιρία να εκθέσουν τα προϊόντα τους και να ευαισθητοποιηθεί το ευρύ κοινό για τη νοητική αναπηρία και τη μεγάλη κοινωνική ανθρωπιστική προσφορά του «Εργαστηρίου».

Έτσι επισκέφθηκε τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις «Το πανηγύρι της αγάπης», που έλαβαν χώρα στην αίθουσα εκθέσεων του Μετρό του Συντάγματος και συνεχάρη τους διοργανωτές για την πληθώρα των προϊόντων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι του Εργαστηρίου, ευχαρίστησαν θερμά για την ουσιαστική παρέμβαση του κ. Μπούρα, αφού μέσω της εκδήλωσης το ίδρυμα καταφέρνει κάθε χρόνο να ενισχυθεί οικονομικά από την πώληση των προϊόντων και χειροτεχνιών των παιδιών.

Δείτε την επιστολή που είχε αποστείλει «Το Εργαστήρι»:

Αξιότιμε κύριε Μπούρα,

Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την επί σειρά ετών υποστήριξη του έργου μας και την αμέριστη συμπαράστασή σας στους σκοπούς του Συλλόγου μας.
Κατά τη πρόσφατη επίσκεψή σας στο Εργαστήρι σας εκθέσαμε ένα σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε στο φορέα μας και θα θέλαμε τη πολύτιμη συνδρομή σας.
Το «Εργαστήρι» διοργανώνει 2 φορές το χρόνο τη μεγάλη εκδήλωση «ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ με τη συμμετοχή εταιριών, εκπαιδευτηρίων, Μ.Κ.Ο., Συλλόγων και πλήθος ιδιωτών.
Εάν δεν πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση, τα προϊόντα και τα είδη που ετοιμάζουν με μεράκι και προσπάθεια οι απασχολούμενοι στα τμήματά τους, θα μείνουν αδιάθετα. Το αποτέλεσμα είναι να μη διοχετευτούν οι δημιουργίες τους στην αγορά όπως συμβαίνει με τα προϊόντα όλων των εργαζομένων στερώντας τους έτσι τη χαρά να δουν τις προσπάθειες τους ν΄ αναγνωρίζονται. Παράλληλα η αίθουσα του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα έχει μεγάλη επισκεψιμότητα, μας γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, μαθαίνουν και ενημερώνονται για τη νοητική αναπηρία, ευαισθητοποιούνται, αποδέχονται τη διαφορετικότητα ενώ παράλληλα γίνεται μεγάλη προβολή του έργου και των προγραμμάτων που υλοποιούνται στο Εργαστήρι.
Αξιότιμε κύριε Μπούρα, σας παρακαλούμε θερμά να μας διευκολύνεται, ώστε με τη δική σας παρέμβαση να μας δοθεί κάποια ημερομηνία το χρονικό διάστημα από 20/11 έως 20/12 – εργάσιμες ημέρες εκτός Κυριακής, προκειμένου να διοργανωθεί το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2019.
Βέβαιοι για τη θετική σας ανταπόκριση, σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button