Αθ. Μπούρας για παράδοση 40 εργατικών κατοικιών στην Ελευσίνα

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας παραβρέθηκε την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, παρουσία του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη, στην παράδοση των πρώτων 40 εργατικών κατοικιών ΟΑΕΔ στην Ελευσίνα προς τους δικαιούχους.

Ο κ. Μπούρας είχε παραβρεθεί και είχε συμμετάσχει το 2009 στην κλήρωση για την ανάδειξη των δικαιούχων, κληρώνοντας και ο ίδιος έναν από τους 80 δικαιούχους. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών με διαρκείς παρεμβάσεις του, προσωπικές επαφές αλλά και κοινοβουλευτικές ερωτήσεις, ήταν στο πλευρό των δικαιούχων και πίεζε προς τους ιθύνοντες προκειμένου να παραδοθούν οι κατοικίες στους δικαιούχους.

Μάλιστα, στην τελευταία επίκαιρη ερώτηση που είχε καταθέσει πέρυσι (13-05-2020) προς τον τότε Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιάννη Βρούτση, ο κ. Μπούρας χαρακτήρισε το θέμα των Εργατικών κατοικιών Ελευσίνας ως σύγχρονο «γιοφύρι της Άρτας».

Με επιμονή, όμως, και πλήρη συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να επιλυθούν οι χρόνιες τεχνικές και οικονομικές εκκρεμότητες που οδηγούσαν σε κωλυσιεργίες.

Ο κ. Μπούρας είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τη θετική αυτή εξέλιξη, αναμένει την παράδοση και των υπόλοιπων κατοικιών και συνεχίζει να στηρίζει με όσα μέσα διαθέτει τους δικαιούχους οικιστές.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button