Αθ. Μπούρας: «Εύχομαι από καρδιάς συγχαρητήρια και επιτυχία στους επιτυχόντες/ούσες των Πανελλαδικών εξετάσεων»

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στους μαθητές και τις μαθήτριες που πραγματοποίησαν τη φιλοδοξία και το στόχο τους με την εισαγωγή τους είτε στην Τριτοβάθμια είτε στη Μεταλυκειακή εκπαίδευση, εύχομαι από καρδιάς θερμά συγχαρητήρια και κάθε επιτυχία στη νέα τους προσπάθεια. Να απολαύσουν τη φοιτητική ζωή και να συνεχίσουν να είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους.

Από την άλλη, σε όσους δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους, σε αυτή τη δοκιμασία θέλω να τους ευχηθώ ότι η όποια περαιτέρω προσπάθεια και επιλογή τους να στεφθεί από επιτυχία. Στη σημερινή κοινωνία, η νεολαία τόσο στον εκπαιδευτικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα έχει πλήθος επιλογών και δυνατοτήτων.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους δασκάλους και τους καθηγητές που προσφέρουν και μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους στους μαθητές, δίνοντας τους τα κατάλληλα εφόδια για την επίτευξη των στόχων τους.

Τέλος, να δώσω ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους γονείς που, παρά τις δύσκολες συνθήκες των καιρών μας, λόγω της ενεργειακής και υγειονομικής κρίσης, στηρίζουν και στέκονται αρωγοί με όλους τους τρόπους στις προσπάθειες των παιδιών τους».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button