ΣΥΡΙΖΑ: Να σταματήσει το θέατρο της διαπραγμάτευσης τώρα

Κάθε μήνα επαναλαμβάνεται το ίδιο κακοπαιγμένο έργο. Η τρόικα έρχεται με απαιτήσεις για νέα μέτρα στις βαλίτσες της και η “τρόικα εσωτερικού“(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) προσποιείται ότι διαπραγματεύεται! Στο στήσιμο του κακόγουστου σκηνικού, η τρικομματική κυβέρνηση έχει συμμάχους τα γνωστά ΜΜΕ της διαπλοκής με τους εντεταλμένους κονδυλοφόρους των!

Στόχος τους,για ακόμα μια φορά, τοκακό δημόσιο και οι επίορκοι του”, οιανεύθυνοι πολίτες που δεν πληρώνουν τους φόρους τους” και…ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ!Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ φταίει για όλα!

 

Μοναδική αγωνία του τρικομματικού θίασου είναι η με κάθε τρόπο απόκρυψη της απαίτησης των δανειστών για νέα μέτρα ύψους 4 δις και η μετατόπιση της απόφασης για τη λήψη τους το καλοκαίρι,μιας και ελπίζουν…στα μπάνια του λαού για να κάμψουν τις αντιδράσεις! Μοναδικό τους μέλημα η διατήρηση τους στις κυβερνητικές καρέκλες με κάθε κόστος! Όσο,όμως,παρατείνεται η ζωή αυτής της-καταστροφικής για το λαό και την κοινωνία-κυβέρνησης,τόσο μεγαλώνει η εξαθλίωση και το αδιέξοδο για όλους μας!

 

Καιρός είναι να φύγουν!Όσο το γρηγορότερο τόσο το καλύτερο για όλους!Και γι αυτούς και για το λαό!!!

 

 

Το γραφείο τύπου της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μεγάρων-Ν.Περάμου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button