Ασπασία Δαλάκα: Ψηφίζουμε τα ικανά στελέχη του συνδυασμού «Τώρα»

Ανοικτή επιστολή της Ασπασίας Δαλάκα, υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με το συνδυασμό «Τώρα».

Γράφει η Ασπασία Δαλάκα
Ιατρός, Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «ΤΩΡΑ»-Γιώργος Μπερδελής

Αγαπητοί  μου συνδημότες,

Φίλες και φίλοι

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου και τα στελέχη του συνδυασμού «ΤΩΡΑ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Μπερδελή , ελπίζουμε με την υποστήριξη όλων σας  να ολοκληρώσουμε με επιτυχία αυτήν την εκλογική αναμέτρηση και να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε ένα ελπιδοφόρο σχέδιο ανάπτυξης και προόδου για τον τόπο μας.

Καλούμε εσάς, τους κατοίκους των Μεγάρων, της Ν. Περάμου της  Κινέττας και των άλλων περιοχών του δήμου μας να συσπειρωθείτε και να συστρατευτείτε δίπλα μας και όλοι μαζί συλλογικά, με δύναμη και αποφασιστικότητα να προχωρήσουμε τον δήμο μας στην επόμενη μέρα. Να δημιουργήσουμε ένα δήμο σύγχρονο, εξωστρεφή, φιλικό προς το δημότη με ισόρροπη ανάπτυξη για όλες τις περιοχές του, ένα δήμο που θα αισθανόμαστε περήφανοι που ανήκουμε σ αυτόν.

Σ΄ αυτήν την προσπάθεια οι νέοι πρέπει να έχουν και ρόλο και λόγο  και για να συμβεί αυτό πρέπει να μας εμπιστευτείτε. Να εμπιστευτείτε τις γνώσεις μας, τον ενθουσιασμό μας, το νεωτερικό πνεύμα που χαρακτηρίζει την γενιά μας,  και μαζί με την εμπειρία των μεγαλύτερων όλοι μαζί να διαμορφώσουμε τον δήμο που θέλουμε. Τον δήμο που μας αξίζει. Το χρωστάμε στον τόπο μας. Το οφείλουμε στους δημότες μας.

Ψηφίζουμε τα ικανά στελέχη του συνδυασμού «ΤΩΡΑ». Ψηφίζουμε αξιόπιστο, δημοκρατικό, ικανό δήμαρχο τον Γιώργο Μπερδελή.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button