ΑΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: Έναρξη προετοιμασίας της αντρικής ομάδας ποδοσφαίρου

18/8 ξεκινούν οι προπονήσεις ανακοινώνοντας τη συνεργασία με το «Your Soccer University» του Βαγγέλη Μπεκρή

Από εκεί που τον σταμάτησε το lockdown πέρυσι το Νοέμβρη, επιθυμεί να συνεχίσει ο ΑΣ Ευκλείδης, ανακοινώνοντας ότι η έναρξη της προετοιμασίας του αντρικού τμήματος ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Αυγούστου στις 8:00 μμ στο στάδιο «Μεγαρέων Ολυμπιονικών», όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου.

Την προπονητική επίβλεψη της ομάδας θα έχει και φέτος ο Αναστάσιος Κίτσιος. Η ομάδα σκοπεύει να στηριχτεί στα παιδιά που στελέχωσαν και πέρυσι το ρόστερ της διαμορφώνοντας ένας μέσο όρο ηλικίας κοντά στα 21 με 22 έτη. Φυσικά δεκτά θα γίνουν και νεαρά παιδιά της πόλης των Μεγάρων, που θέλουν να δουλέψουν σωστά και θα δυσκολευτούν να βρουν θέση στην 11άδα των ομάδων της πόλης που συμμετέχουν σε υψηλότερες κατηγορίες.

Στην προσπάθεια να αξιοποιηθούν οι νεαροί του παίκτες, ο Ευκλείδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σημαντική συνεργασία με το «Your Soccer University» του δάσκαλου του είδους κου Μπεκρή ο οποίος θα υποστηρίξει επιστημονικά την προετοιμασία και την ατομική βελτίωση όσων ποδοσφαιριστών το επιθυμούν και θέλουν να κάνουν το παραπάνω βήμα στο ποδόσφαιρο.

Ο ΑΣ Ευκλείδης έχοντας πρόσφατα αναγνωριστεί από την ΓΓΑ (όντας η 9η κατά ομάδα της ΕΠΣΔΑ που έχει ολοκληρώσει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες), οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα και θέτει ως στόχο για φέτος τη βελτίωση των ποδοσφαιριστών της, το πλασάρισμα στην 5άδα του πρωταθλήματος και την ανάδειξη 1 ή 2 ποδοσφαιριστών που θα πάρουν μεταγραφή σε ομάδες υψηλότερης κατηγορίας.

Η προπονητική ομάδα (εκτός από τον κο Μπεκρή) βρίσκεται στη φάση της στελέχωσης και θα ανακοινωθεί πριν την έναρξη των προπονήσεων.
Η ομάδα επίσης ανακοινώνει και τα πρώτα της φιλικά: 1/9 με Μεγαρικό και 11/9 με τη Δύναμη Ασπροπύργου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button