4ο τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών «Σάκης Κουβάς-Μέγαρα 2017»

Τo 4ο τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών «Σάκης Κουβάς-Μέγαρα 2016» διοργανώνει ο ΑΣ Ευκλείδης-Atromitos soccer school υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων. Αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 10 έως και την Κυριακή 12 Μαρτίου.

 

Σκοπός του τουρνουά είναι η συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση και η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθαι). Παράλληλα στόχος είναι και η προώθηση της φιλίας μεταξύ των ομάδων και παιδιών , η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπευθύνων καθώς και η πρόθεση να τιμηθεί ένας αθλητής που έχει προάγει τα Μέγαρα και το ποδόσφαιρο στο Πανελλήνιο- ο Σάκης Κουβάς , από τον οποίο πήρε το συμβολισμό του και το τουρνουά.

 

Το συγκεκριμένο τουρνουά υλοποιείται στη περιοχή των Μεγάρων, καθότι είναι μία από τις πρωταγωνίστριες πόλεις στη διαμόρφωση της αρχαίας ελληνικής ιστορίας. Κάθε χρόνο λοιπόν όπως και φέτος οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις αξιολογημένες αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Μεγάρων με συνθετικό και φυσικό χλοοτάπητα.

 

Σε όλους τους αθλητές που λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά, απονέμονται αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής ενώ στις ομάδες του τελικού από την κάθε ηλικιακή κατηγορία , βραβεύονται με κύπελλα και μετάλλια. Στους διακριθέντες απονέμονται αναμνηστικά κύπελλα.

 

Για την εύρυθμη διεξαγωγή των αγώνων, υπάρχουν ορισμένοι βασικοί κανονισμοί που πρέπει να τηρούνται από τις ομάδες που συμμετέχουν.

 

Φέτος οι ηλικιακές κατηγορίες καθώς  και τα γήπεδα που αγωνίζονται  φέτος οι μικροί ποδοσφαιριστές είναι οι παρακάτω:

  • Κατηγορία παιδικό (γεννηθέντες 2002-2003)
  • Κατηγορία προ-ΠΑΙΔΙΚΟ (γεννηθέντες 2004-2005)
  • Κατηγορία JUNIOR (γεννηθέντες 2006-2007)
  • Κατηγορία προ-JUNIOR (γεννηθέντες 2008-2009
  •  Κατηγορία Αστεράκια (γεννηθέντες 2010-2012)

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μπορούν να συμμετέχουν ακαδημίες και σχολές ποδοσφαίρου, αθλητικών σωματείων από όλη την Ελλάδα.

 

Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 4ο «Σάκης Κουβάς-Μέγαρα 2016», θα πρέπει να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα:
Γραφεία του Α.Σ. Ευκλείδης           2296083430
Κίτσιος Αναστάσιος                           6937420980
Δρομούσης Αναστάσιος                   6936636046

Παρόμοια άρθρα

Back to top button