Βύζας Μεγάρων: Φιλικό με τον Αστέρα Δερβενίου την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου

Η διοίκηση του Βύζαντα σε δελτίο τύπου που απέστειλε ενημερώνει για τα τρία επερχόμενα φιλικά παιχνίδια της ομάδας τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό γήπεδο Νέας Περάμου και ευχαριστεί τον υπεύθυνο του γηπέδου Γιώργο γαλανό για τη στήριξή του. Επίσης στέλνει συλλυπητήριο μήνυμα για το χαμό του προέδρου του ΑΓΣ Νέας Περάμου Δημήτρη Ασημόπουλου.

Ακολουθεί δελτίο τύπου:

Τρία φιλικά προετοιμασίας έχει προγραμματίσει η διοίκηση του Βύζαντα.
Οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 τον Αστέρα Δερβενίου, ενώ το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 θα υποδεχτούν τον Αία Σαλαμίνας.
Τέλος στις 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 θα αντιμετωπίσουν τον ισχυρό φέτος Μεγαρικό.
Διευκρινίζουμε ότι και οι τρεις φιλικές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Γήπεδο Νέας Περάμου.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. «Βύζας» ευχαριστούν τον υπεύθυνο του γηπέδου της Νέας Περάμου – παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Γαλανό για τις διευκολύνσεις που παρέχει στην ομάδα μας κατά την διάρκεια της προετοιμασίας η οποία πραγματοποιείται στο δημοτικό γήπεδο της Νέας Περάμου.

Συλλυπητήριο μήνυμα:

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον χαμό του επί σειρά ετών προέδρου του ΑΓΣ Νέας Περάμου Δημήτρη Ασημόπουλου.
Η αφοσίωσή του αλλά και η μεγάλη προσφορά του στην ομάδα της καρδιάς του, αποτελεί παρακαταθήκη για τους νεότερους και ιδιαίτερα για τον γιό του Νίκο Ασημόπουλο που είχε φορέσει και την φανέλα του Βύζαντα, τιμώντας τον σύλλογό μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button