Αποτελέσματα μετρήσεων πόσιμου νερού από ΕΥΔΑΠ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το βράδυ του Σαββάτου συνεργεία της ΕΥΔΑΠ πήραν δείγματα ύδατος από περιοχές των Μεγάρων. Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του δήμου, τα αποτελέσματα των μετρήσεων από τα αναλυτικά  Εργαστήρια ΑΕ, αλλά και από τα πιστοποιημένα εργαστήρια της ΕΥΔΑΠ, το νερό του δικτύου της ΔΕΥΑΜ και του δικτύου της Νέας Περάμου δεν είναι επικίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Επίθεση στον πρώην δήμαρχο Ι. Μαρινάκη

Δυστυχώς ο επικεφαλής της  αντιπολίτευσης του Δήμου  κ. Μαρινάκης, επέλεξε να κάνει αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προειδοποιεί για” λοιμούς, σεισμούς και επιδρομές αλλοφύλων “, στην περιοχή μας από την κατανάλωση νερού.

Εάν όντως ανησυχεί για το καλό των πολιτών και του Δήμου, που δεν θεωρείται και πολύ πιθανόν, καλείται να ζητάει επίσημη και υπεύθυνη ενημέρωση από την δημοτική αρχή και να μην προχωράει σε πρόκληση πανικού και διασπορά ψευδών ειδήσεων, με αναρτήσεις του τύπου “υπάρχει κίνδυνος επιδημικής  δυσεντερίας, μην καταναλώνετε  νερό δικτύου, κτλ….”, που αναστατώνουν και φοβίζουν τους πολίτες, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.

Αρκετή ζημιά προκάλεσε στον Δήμο ως Διοίκηση, ας μην συνεχίζει και ως αντιπολίτευση. Σαφέστατα η πρόθεσή του ήταν να πλήξη την Διοίκηση και μόνο, αδιαφορώντας για οποιαδήποτε συνέπεια και το έκανε δυστυχώς με τρόπο, που έβλαψε μόνο τους πολίτες, για να εξυπηρετήσει τα προσωπικά μικροπολιτικά του παιχνιδάκια. Ωφέλησε όμως σίγουρα τις εταιρίες, που πουλάνε εμφιαλωμένα νερά.

Καλείται, να ζητήσει άμεσα συγγνώμη από τους συμπολίτες, για την αναστάτωση και τον φόβο, που τους προκάλεσε και να πάψει πια να χρησιμοποιεί μεθόδους άλλων εποχών, που εδώ και χρόνια έχουν καταγγελθεί και καταδικαστεί σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, εγκυμονούν δε σοβαρούς κινδύνους εμπλοκής με την ποινική δικαιοσύνη.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button