NEM BC: «Η αδικία και η συνδιαλλαγή δεν θα περάσει. Θα το αναλάβουν οι χιλιάδες Μεγαρίτες φίλαθλοί μας»

Επανέρχεται η ομάδα της ΝΕΜ για το θέμα ωρών χρήσης του σταδίου, στο οποίο παίζει και προπονείται, με εκ νέου ανακοίνωσή της και αναφέρει χαρακτηριστικά:

Δημοσιεύουμε την επιστολή του Τεχνικού Διευθυντού του Σχολείου μας coach Κορώση, προς τις οικογένειες των αθλητών μας, για την αρτιότερη ενημέρωση των χιλιάδων φιλάθλων μας, καθώς τα ερωτήματα από την στιγμή που δημιουργήθηκε το θέμα «με τις ώρες των κλειστών» είναι κυριολεκτικά ασταμάτητα.

Ενημερώσαμε επίσημα τον Δήμαρχο για τον «ύποπτο», στα όρια του εξοργιστικού, χειρισμό από την πλευρά του Ηροδώρου & λάβαμε διαβεβαιώσεις ότι θα επιληφθεί προσωπικώς του θέματος. Καλούμε άπαντες τους εκλεγμένους & όσους ασχολούνται με τα κοινά να πάρουν θέση για την κατάφωρη & αναίτια αδικία, που υφίστανται οι 350 αθλητές μας & οι οικογένειες τους. Επίσης, καλούμε τα μέχρι πρότινος μέλη του Δ.Σ. μας κ. Σπύρο Κορώση & κ. Θόδωρο Μήτσο (παραιτήθηκαν λόγω της ενεργοποίησης στο Καταστατικό του Συλλόγου του όρου να μην μπορεί κάποιος να είναι μέλος, εάν ασχολείται ενεργά με την πολιτική) να πάρουν & αυτοί θέση ως εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Καταγγέλουμε την πρόσφατη ανακοίνωση του γνωστού Συλλόγου «φάντασμα» με τους αόρατους αθλητές, που επί χρόνια παρασιτεί επί του πτώματος του Μεγαρικού Αθλητισμού με την ανοχή ή μήπως υποστήριξη πλέον μελών του Ηροδώρου, στην οποία ανακοινώνει προπονήσεις στην NEM BC ARENA (!!!) από την ερχόμενη Τρίτη γράφοντας στα «παλαιά των υποδημάτων τους» την επαναλαμβανόμενη δέσμευση του Δημάρχου ότι η NEM BC ARENA είναι μόνο για την ΝΕΜ και τους εκατοντάδες αθλητές της & σε καμία περίπτωση για Σωματεία-Επιχειρήσεις που διδάσκουν “body line” για να «κονομάνε» στη «ζούλα & τζαμπέ» οι «ιδιοκτήτες» τους!

Make the burn brighter…

Ακολουθεί η επιστολή του coach Κορώση.

Αγαπητοί μας γονείς, επικοινωνούμε μαζί σας εκτάκτως, καθώς αισθανόμαστε την υποχρέωση να μεταφέρουμε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια σχετικά με οτιδήποτε συμβαίνει στον οργανισμό μας. Μια ανάγκη που την οφείλουμε σε σας, που τόσο συγκινητικά μας στηρίζετε και μας εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια..

Για 6η συνεχόμενη σεζόν ανοίξαμε τις πύλες μας καθολικά, για όλα τα παιδιά του Μεγαρικου (και όχι μόνο) αθλητισμού, νωρίτερα από κάθε άλλον αθλητικό σύλλογο της περιοχής. Εμπλουτίσαμε κι ανανεώσαμε το προσωπικό μας με εξειδικευμένους επιστήμονες, με μεταπτυχιακές σπουδές, απ’ όλη την Ελλάδα με μοναδικό σκοπό την παροχή των καλύτερων και πιο ποιοτικών υπηρεσιών στα παιδιά σας, στους αθλητές μας.

Το πρόγραμμα του Σχολείου μας, του NEM BASKETBALL SCHOOL, που φοιτούν τα παιδιά σας, έφερε ως αποτέλεσμα τις τρεις (3) τελευταίες σεζόν η ανδρική μας ομάδα να στελεχώνεται από έναν (1) τουλάχιστον αθλητή από τα σπλάχνα του οργανισμού, με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν, όπου έχουμε την ευτυχία να καθοδηγούμε τέσσερις (4) Μεγαρίτες αθλητές, 15-16 χρονών, σε αγώνες Β’ Εθνικής Κατηγορίας, γεγονός μοναδικό για τον Σύλλογο, τον Δήμο και την ευρύτερη περιοχή.

Το σημαντικότερο επίτευγμα του Συλλόγου μας όμως, είναι η γαλούχηση των νεαρών αθλητών με τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, ώστε να παρέχουμε στην κοινωνία μας ολοκληρωμένες προσωπικότητες κι ανθρώπους. Έχοντας όλα τα παραπάνω ως βάση σας ενημερώσαμε πριν μια εβδομάδα για το πρόγραμμα της τρέχουσας σεζόν, λέγοντάς σας ότι κατά 90% θα είναι οριστικό, ώστε να τακτοποιήσετε τις υπόλοιπες δραστηριότητες των παιδιών, αφήνοντας πάντοτε μια μικρή πιθανότητα να συμβεί κάτι απρόσμενο. Αυτό που ήρθε όμως, δεν ήταν απρόσμενο αλλά κεραυνός εν αιθρία, καθώς, όπως φάνηκε, το ΝΠΔΔ ΗΡΟΔΩΡΟΣ και οι υπάλληλοι του, αποφάσισαν να ενεργήσουν κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να σταματήσουν την ραγδαία αύξηση των αθλουμένων μελών μας και να ωθήσουν τα ήδη υπάρχοντα προς αποχώρηση.

Πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί η κάθε χρόνο δραματική συρρίκνωση των ωρών προπόνησης της ομάδας μας στα Κλειστά Γυμναστήρια της πόλης μας προς όφελος Σωματείων με μάξιμουμ 50 δελτία ή ακόμη χειρότερα για Σωματεία χωρίς κανένα επίσημο δελτίο ή με 5-10 παιδιά;

Πως μπορεί να ερμηνευτεί η εμμονή να μοιραστούμε το μπασκετικό μας σπίτι, την NEM BC ARENA, με Σωματεία «Δούρειους Ίππους» ετσιθελικά και παρά την επανειλημμένως δημόσια δέσμευση του Δημάρχου ότι η NEM BC ARENA είναι μόνο για την ΝΕΜ; Πως μπορεί να ξεπεραστεί το γεγονός ότι ενώ παραλάβαμε το γήπεδο εντελώς ανέτοιμο και άδειο το 2019, το έχουμε εξελίξει σε μια εγκατάσταση αξιοζήλευτη σε όλη την Ελλάδα σπαταλώντας από δικούς μας πόρους χιλιάδες ευρώ; Και πως μπορεί να ξεπεραστεί το γεγονός ότι οι ώρες που μας παραχωρούνται στα υπόλοιπα κλειστά γυμναστήρια είναι μηδαμινές παρόλο που έχουμε την ευλογία να διαθέτουμε τον δεκαπλάσιο τουλάχιστον αριθμό αθλητών από το δεύτερο τη τάξει Σωματείο του Δήμου;

Αγαπητοί γονείς και φίλοι μας, πλέον ο πόλεμος που δεχόμαστε είναι υπαρκτός και χωρίς όρους. Είναι αναίτιος και επιβλαβής για την υγεία και την πρόοδο των παιδιών μας. Και γίνεται στην πιο καθοριστική στιγμή στην ιστορία του Αθλητισμού της πόλης μας. Κάποιος ή κάποιοι είναι θιασώτες του ρητού: δεν θέλω εγώ κατσίκα, θέλω να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!

Όμως αυτή τη φορά δεν θα τους γίνει η χάρη. Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας, απέναντι στη σημαντικότερη απειλή στην μέχρι τώρα ιστορία του Σχολείου μας.

We’re fighting to make the burn brighter. Come and fight with us!

Θεοφάνης Κορώσης,

Τεχνικός Διευθυντής NEM Basketball School

Παρόμοια άρθρα

Back to top button