Αποτελέσματα αγωνιστικών τμημάτων της ΝΕΜ 2-3/11

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγωνιστικών τμημάτων (Εφηβικό, Κορασίδες,Παιδικό) της ΝΕΜ Από το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

Αποτελέσματα των Αγωνιστικών Τμημάτων κατά την περασμένη εβδομάδα.

Σάββατο 2/11

Εφηβικό: ΝΕΜ-ΟΚΕ 80 – 58.
Εύκολο απόγευμα για τους εφήβους μας που συνεχίζουν να κυνηγούν τον στόχο της ανόδου στην Β’ Κατηγορία.

Ήττα για τις κορασίδες μας από τον Ιωνικό Νίκαιας με 59 – 38. Ανώτερος αντίπαλος με περισσότερες λύσεις κοντά και μακρυά από το καλάθι, που νίκησε δίκαια και τον συγχαίρουμε γι’αυτό.

Φιλικό Παμπαίδων 2006 ΝΕΜ – Αμφιάλη.

Πολύ καλό κλίμα και όμορφο μπάσκετ και από τις 2 ομάδες. Οι προπονητές δοκίμασαν σχήματα και έπαιξαν όλα τα παιδιά. Δεν κρατήθηκε σκορ, καθώς δεν κρίθηκε σκόπιμο.

Κυριακή 3/11

Παιδικό: ΕΑ Νικαίας-ΝΕΜ 39 – 41.

Μεγάλη νίκη του παιδικού επί της Ε.Α. ΝΙΚΑΙΑΣ με σκορ 39 – 41.
Σε ένα παιχνίδι με αμυντικό προσανατολισμό και των 2 ομάδων, με ημίχρονο 18-16, η ομάδα μας με τις απαραίτητες συμβουλές των coaches μπήκε στο 3ο δεκάλεπτο αλλαγμένη, με καλή κυκλοφορία και πλουραλισμό στην επίθεση και προηγήθηκε στο τέλος του με 27 – 31.
Στο 4ο δεκάλεπτο πάλι η άμυνα λόγω και του τραυματισμού του Μιχαλάκη ήταν αυτή που κράτησε την διαφορά στους 4 – 6 πόντους έως το τέλος. Κορυφαίοι Μωραΐτης, Μιχαλάκης, Σταμέλος, Τουμπανιάρης.
Εξαιρετικοί ειδικά στα αμυντικά καθήκοντα τους Δρακάκης, Σταυράκης, Κρητικός.
Μ’ αυτό το «διπλό» ο στόχος της παραμονής στην Β’ Κατηγορία φαντάζει πλέον εφικτός!

Όλες τις νίκες μας, συμπεριλαμβανομένης και της τεράστιας νίκης του Αντρικού μας μέσα στο «Σαλπέας» επί του Εθνικού Πειραιά με 79 – 85, τις αφιερώνουμε στον αδικοχαμένο φίλο μας και αδελφό μας Χάρη Κουμπούλη!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button