Κυπελλούχος Ελλάδας 2022 ο σκοπευτής Ιωάννης Κάρμαν

Δελτίο τύπου που αφορά στην απονομή του Εθνικού Κυπέλου 2022 στον σκοπευτή Ιωάννη Κάρμαν απεστάλη από τη Σκοπευτική Ομάδα Μεγάρων Α.Ο. Κούρος και αναφέρει:

Ο διακεκριμένος σκοπευτής και συντοπίτης μας Ιωάννης Κάρμαν συνεχίζει τις επιτυχίες και τις διακρίσεις του φορώντας την φανέλα του Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ. Την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 του απονεμήθηκε το Εθνικό Κύπελλο 2022 στον αγώνα πρακτικής σκοποβολής λειόκανων όπλων στην κατηγορία Standard στο πεδίο βολής Κατσιμήτρου Ιωαννίνων.

Επίσης κατέκτησε την 2η θέση στον 4ο αγώνα για την πρόκριση στην Εθνική ομάδα Shotgun επισφραγίζοντας την συμμετοχή του καθώς αυτή είχε εξασφαλιστεί από τον προηγούμενο αντίστοιχο αγώνα. Να θυμίσουμε ότι ο Ιωάννης Κάρμαν θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διοργανωθεί στην Ταϋλάνδη ως μέλος της Εθνικής Ομάδας.

Τέλος, στον 2ο αγώνα Εθνικού Κυπέλου 2023 shotgun κατέλαβε την 2η θέση στην γενική κατάταξη και την 1η θέση στην ηλικιακή κατηγορία senior. Οι παραπάνω αγώνες διοργανώθηκαν από τον Α.Ο. ΜΠΟΥΝΤΟ. Η ανοδική πορεία του Ιωάννη Κάρμαν και οι συνεχείς κορυφαίες διακρίσεις του αποδεικνύουν ότι αποκτά συνεχώς εμπειρία, οι κοπιώδεις προπονήσεις του αποδίδουν, και επιβεβαιώνει το άριστο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του, τον Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ, καθώς και την κάθε είδους υποστήριξη που έχει από αυτήν.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button