Ο Γρ. Σταμούλης συγχαίρει ΝΕΜ και ΒΥΖΑ για τις επιτυχίες τους

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων μεταφέρει τα συγχαρητήρια του δημάρχου, Γρηγόρη Σταμούλη, προς τη ΝΕΜ και τον Βύζα και αφορούν στις επιτυχίες, διακρίσεις και κατακτήσεις των στόχων των αθλητικών σωματείων των Μεγάρων. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Η ομάδα μπάσκετ της ΝΕΜ δύο αγώνες πριν το τέλος των αθλητικών συναντήσεων κατέκτησε και μαθηματικά την Κυριακή 17 Απριλίου 2022, το πρωτάθλημα εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την άνοδό της στην Α2 Κατηγορία.

Μεγάλη μέρα για τα Μέγαρα και ιστορική ασφαλώς και ο δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, που ήταν παρών στο γήπεδο, μετά την θριαμβευτική εμφάνιση της ομάδας επί του ΑΣ ΔΟΥΚΑ 75 – 72 δήλωσε:

«Ιστορική η σημερινή ημέρα για τον αθλητισμό του Δήμου μας. Η ΝΕΜ εξασφάλισε μαθηματικά το Πρωτάθλημα στον Ομιλό της και την άνοδο στην Α2 Κατηγορία. Για πρώτη φορά ομάδα μπάσκετ του Δήμου μας θα βρεθεί και θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο σε αυτήν την κατηγορία. Είμαι σίγουρος ότι η ανοδική πορεία θα συνεχιστεί.

Θερμά συγχαρητήρια στον αρχιτέκτονα της μεγάλης επιτυχίας, Γιώργο Μάνταλο και στους συνεργάτες του αλλά και στον Πρόεδρο και σε όλα τα μέλη της Διοίκησης και στους καταπληκτικούς αθλητές και στους υπέροχους φιλάθλους, που στέκονται πάντα με θέρμη δίπλα στην ομάδα».

Στο ίδιο ύφος και τα συγχαρητήρια του Δημάρχου προς τον Βύζα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Βύζας Μεγάρων είναι από την Κυριακή 17 Απριλίου ο πρωταθλητής στον όμιλό του στο Πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΔΑ για την αγωνιστική χρονιά 2021 – 2022.

Η ομάδα του Βύζα θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία σε αγώνες μπαράζ με τις πρωταθλήτριες ομάδες από τις ποδοσφαιρικές ενώσεις Β΄ Αθήνας, Α΄Πειραιά, Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Λασιθίου και Χανίων.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ασπρόπυργο όπου ο Βύζας επικράτησε με 2 – 0 εκτός έδρας ακολούθησαν στα Μέγαρα τα επινίκια και ο Δήμαρχος δήλωσε:

«Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Ο Βύζας πρωταθλητής! Η επιτυχία μεγάλη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Διοίκηση του Συλλόγου, στην προπονητική ομάδα και στους ποδοσφαιριστές.

Εύχομαι, ελπίζω και πιστεύω να ευοδωθούν οι προσπάθειες της ομάδος στους αγώνες μπαράζ με νικηφόρα αποτελέσματα και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο της ιστορικής μας ομάδας στην Γ΄ Εθνική. Απευθύνω επίσης θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι βοήθησαν και ιδιαίτερα στους υπέροχους φιλάθλους ώστε ο Βύζας να στεφθεί πρωταθλητής».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button