Από 1η Μαϊου θα διακοπεί η παροχή νερού στο παλαιό δίκτυο στον 2ο τομέα

Όπως είναι ήδη γνωστό το έργο της αντικατάστασης του δικτύου Υδρεύσεως στα Μέγαρα προχωρεί κανονικά προς την ολοκλήρωσή του και από τον Απρίλιο οι συμπολίτες που κατοικούν στην περιοχή του δεύτερου τομέα (Χ1) θα πρέπει να φροντίσουν για να συνδεθούν με το νέο δίκτυο αλλιώς θα ξεμείνουν από Νερό.

 

Η περιοχή αυτή ορίζεται από τις οδούς Θ. Τσεκέ (Νότια των σιδηροδρομικών γραμμών), Δημ. Μπερδελή, Συλημβρίας (από Βυζαντίου έως ΠΕΟΑΚ) και νότια αυτής και στο Μελί έως την Σάκκου Λακκα.

 

Εκ μέρους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μεγαρέων ανακοινώνεται και γνωστοποιείται ότι η τελευταία προθεσμία για να γίνουν οι συνδέσεις στο νέο δίκτυο στον συγκεκριμένο τομέα όπως αναφέρεται ανωτέρω λήγει στις 30 Απριλίου 2017.

 

Διευκρινίζεται ότι από την Πρωτομαγιά θα διακοπεί η παροχή ύδατος στο παλαιό δίκτυο, στον δεύτερο τομέα, οπότε όλοι θα πρέπει να επισπεύσουν την σύνδεσή τους με το νέο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, στα τηλέφωνα: 22960 81034 (αρμόδιος Χαράλαμπος Τουμπανιάρης) και 22960 82732 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.megara.gr 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button