Ξύλο και συλλήψεις στον Αγιασμό των Υδάτων στην Πάχη

Επεισοδιακός ήταν ο εορτασμός των Θεοφανείων στην Πάχη Μεγάρων που κατέληξε στη σύλληψη ενός τσιγγάνου που επιτέθηκε σε έναν 25χρονο. Όλα ξεκίνησαν όταν κατα την αναμονή μέσα στη θάλασσα των “θαρραλέων” νέων που βούτηξαν για να πιάσουν τον Σταυρό, νεαρός χτύπησε έναν Τσιγγάνο.

 

Οι υπόλοιποι Τσιγγάνοι εξαγριώθηκαν φωνάζοντας για την επίθεση που δέχτηκε ο 14χρονος (σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους η ηλικία) και προσπάθησαν να επιτεθούν στο νεαρό που προηγουμένως είχε χτυπήσει τον 14χρονο. Ο νεαρός επιβιβάστηκε σε σκάφος του Λιμενικού για να “γλιτώσει” ενώ οι Τσιγγάνοι συνέχιζαν να φωνάζουν εναντίον των παρευρισκόμενων αστυνομικών και λιμενικών. Ενώ φαινόταν να έχει ηρεμήσει η κατάσταση, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ένας Τσιγγάνος επιτέθηκε σε έναν 25χρονο, ο οποιος φαίνεται να μην είχε καμία ανάμειξη με το σκηνικό. Ο Τσιγγάνος συνελήφθη από άνδρες του Α.Τ, Μεγάρων και προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα.

 

 

Update

Επειδή πολλοί ρωτάτε αν τελικά εξελίχθηκε ομαλά η διαδικασία της ρίψης του Σταυρού,  να σας ενημερώσουμε πως παρά τα γεγονότα η τελετουργία διεξήχθη κανονικά

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button