«Τώρα»: Χαιρετίζουμε την επιλογή του Μιχάλη Καψή ως λαμπαδηδρόμου

Δελτίο τύπου του Δημοτικού συνδυασμού «Τώρα»:

Η διοίκηση έστω και την ύστατη στιγμή «άκουσε» την πρόταση του δημοτικού μας συμβούλου κ. Στέλιου Φρυγανά.

Την εβδομάδα που πέρασε, η διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως ακόμη ένας αθλητής της σύγχρονης αθλητικής ελληνικής ιστορίας εγκρίθηκε από την Ε.Ο.Α. (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή) για να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους που θα υποδεχτούν το απόγευμα της Παρασκευής 13 Μαρτίου 2020 την Ολυμπιακή Φλόγα στα Μέγαρα.

Το δελτίο Τύπου αναφέρονταν φυσικά στην επιλογή του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή Μιχάλη Καψή, μέλους της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου που το 2004 κατέκτησε το EURO 2004 κάνοντας όλους τους Έλληνες υπερήφανους.

Η Δημοτική Παράταξη «Τώρα» χαιρετίζει την επιλογή του Πρωταθλητή Ευρώπης συνδημότη μας, κ. Μιχάλη Καψή ως λαμπαδηδρόμου, υπενθυμίζοντας ότι το όνομα του είχε προταθεί στη διοίκηση του Δήμου ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου στην συνεδρίαση της 27/1/2020 από το Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης μας κ. Στέλιο Φρυγανά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην συγκεκριμένη συνεδρίαση, ο κ. Φρυγανάς αφού πρότεινε τον κ. Μιχάλη Καψή, αντέδρασε ζητώντας ταυτόχρονα από τον Δήμαρχο κ. Γρηγόριο Σταμούλη να κάνει γνωστά τα κριτήρια με τα οποία στην τετράδα των λαμπαδηδρόμων μέχρι τότε είχε επιλεγεί ο ηθοποιός – συγγραφέας κ. Χάρης Ρώμας και όχι ένας άνθρωπος του αθλητισμού όπως ο κ. Μιχάλης Καψής.

Θετικό πάντως για εμάς είναι, ότι έστω και την ύστατη στιγμή η διοίκηση του Δήμου «άκουσε» την πρόταση του δημοτικού μας συμβούλου κ. Στέλιου Φρυγανά

Διευκρίνηση: Απόσπασμα από το σχετικό βίντεο του megaratv.gr της συνεδρίασης της 27/1/2020 έχει κοινοποιηθεί στην σελίδα «Τώρα Μέγαρα Νέα Πέραμος» στο facebook.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button