Άπλετο φώς στην υπόθεση χορήγησης θέσεων σε μικροπωλητές

Θα αποδοθούν ευθύνες!

Τη διενέργεια διερεύνησης της υπόθεσης από τον οικονομικό εισαγγελέα  προαναγγέλλει ο Δήμαρχος Μεγαρέων

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Ιωάννης Μαρινάκης δηλώνει ότι θα ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση που αναστάτωσε την κοινή γνώμη και δημιούργησε υπόνοιες για τη διαφάνεια στις υπηρεσίες του Δήμου, σε σχέση με την διαχείριση των αδειών της εμποροπανήγυρις του Αγίου Ιωάννη του Χορευταρά.

 

Οι καταγγελίες για την οικονομική διαχείριση, δεν θα πέσουν στο κενό και ήδη ο Δήμαρχος Μεγαρέων έχει αναγγείλει την διενέργεια διερεύνησης της υπόθεσης από τον οικονομικό εισαγγελέα για να διαπιστωθεί ένα υπήρξαν παρατυπίες και αυθαιρεσίες στην διαδικασία της αδειοδότησης των επαγγελματιών της υπαίθριας αγοράς στο πλαίσιο της εμποροπανήγυρις του Αγίου Ιωάννη του Χορευταρά.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων, από τη στιγμή που έφτασαν καταγγελίες στο Δημαρχείο αντέδρασε άμεσα. Επικοινώνησε με την αρμόδια αντιδήμαρχο, Αργυρώ Κακαρίκου, η οποία σε συνεργασία με τον κ. Βασίλη Σκλαβούνο, αρμόδιο για τα θέματα λαϊκών αγορών και συνοδεία ανδρών της ασφάλειας, προχώρησαν σε επιτόπιο έλεγχο, εντόπισαν και ήρθαν αντιμέτωποι με ζητήματα που χρίζουν περαιτέρω διερεύνησης.

Η Διοίκηση του Δήμου και ο Δήμαρχος προσωπικά, διαβεβαιώνουν τους πολίτες, ότι θα έχουν πλήρη ενημέρωση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, δεν πρόκειται αυτή η υπόθεση να κλείσει χωρίς να υπάρξουν σαφείς, καθαρές και εμπεριστατωμένες απαντήσεις.Ο Δήμαρχος Μεγαρέων δεν θα υπερβεί το ρόλο του, τονίζει ότι η θέση του δεν του επιτρέπει βιαστικές κρίσεις

Καθιστά όμως σαφές ότι δεν προτίθεται να ανεχθεί συμπεριφορές που αφήνουν σκιές στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και τονίζει ότι εάν και όπου υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button