Ομιλία στο Δημαρχείο Μεγάρων με θέμα: «Εθνικές αναζητήσεις, Ελληνοτουρκικές σχέσεις, Δημογραφικό και μεταναστευτικό»

Προσκεκλημένος του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, ο κ. Φράγκος Φραγκούλης, επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ , τ. Υπουργός Εθνικής Αμυνας, θα τιμήσει τον Δήμο Μεγαρέων με την παρουσία του, σε σπουδαίας σημασίας εκδήλωση, που διοργανώνεται από τον Δήμο Μεγαρέων την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 7.30 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μεγάρων και στην οποία, θα είναι ομιλητής με θέμα: “Εθνικές αναζητήσεις, Ελληνοτουρκικές σχέσεις, Δημογραφικό και μεταναστευτικό”.

 

O κ. Φράγκος Φραγκούλης, φίλος και συμμαθητής του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, γεννήθηκε στην Κομοτηνή, αποφοίτησε από την ΣΣΕ και σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και Διεθνείς κι Ευρωπαϊκές σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώ είναι Διδάκτωρ Γεωπολιτικής του Ιονίου Πανεπιστημίου.

 

Εισήλθε πρώτος στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, από την οποία αποφοίτησε πάλι πρώτος. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου κι έχει υπηρετήσει ως Διοικητής μονάδας Ειδικών Δυνάμεων και ως Στρατιωτικός Ακόλουθος στην Αγκυρα.

 

Το 2009 διορίστηκε Γενικός Επιθεωρητής Στρατού και στις 6 Αυγούστου 2009 ανέλαβε Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

 

Το 2012 κατά το διορισμό της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμένου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ανέλαβε το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας,  μέχρι τη διενέργεια των Εκλογών στις 17 Ιουνίου 2012.

 

Είναι παντρεμένος έχει δύο παιδιά και μιλάει τρείς ξένες Γλώσσες (Αγγλικά, Ρώσσικα, Τούρκικα).

Παρόμοια άρθρα

Back to top button