Απεγκλωβισμός μιας 6μελούς οικογένειας στο Βλυχό Μεγάρων

Το κομμένο ρεύμα στην περιοχή του Βλυχού σήμερα το πρωί προκάλεσε αναστάτωση σε μία 6μελή οικογένεια, τα μέλη της οποίας εγκλωβίστηκαν μέσα στο σπίτι τους, μη μπορώντας να ανοίξουν τα ρολά ασφαλείας που λειτουργούν μόνο με ηλεκτρικό ρεύμα.

 

Από νωρίς το πρωί στον καταυλισμό των Μεγάρων πραγματοποιούνταν εργασίες μεταφοράς του υποσταθμού της ΔΕΗ, γεγονός για το οποίο απαιτούνταν η διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή. Η οικογένεια, όπως ανέφερε στην κλήση της προς την Πυροσβεστική, δεν είχε ειδοποιηθηεί για την προγραμματισμένη πολύωρη διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει από το σπίτι.

 

Δεδομένου ότι οι εργασίες της ΔΕΗ επρόκειτο να διαρκέσουν μέχρι αργά το απόγευμα, οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων αναγκάστηκαν να επέμβουν για να απεγκλωβίσουν την οικογένεια. Δύο οχήματα της πυροσβεστικής και τέσσερις άνδρες κατέβασαν, με τη βοήθεια σκάλας, από το μπαλκόνι τους γονείς και τα τέσσερα παιδιά, μεταξύτων οποίων και ένα βρέφος, εν μέσω χειροκροτημάτων των περιοίκων.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button