Εργασίες της ΔΕΗ για τη μεταφορά του υποσταθμού από το κέντρο του Βλυχού

Εργασίες πραγματοποίησαν συνεργεία της ΔΕΗ σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου στο Βλυχό Μεγάρων παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Οι εργασίες έγιναν με σκοπό την μεταφορά του υποσταθμού της ΔΕΗ από την καρδιά του Βλυχού όπου βρίσκεται (400μ. περίπου από την είσοδο από Π.Ε.Ο.Α.Κ) στην είσοδο αυτού.

 

Η συγκεκριμένη μεταφορά εκτός καταυλισμού έχει καταστεί αναγκαία, καθώς όσες φορές χρειάζεται να γίνουν συντηρήσεις του υποσταθμού και να αντιμετωπιστούν βλάβες, ζητείται η συνδρομή της αστυνομίας.

 

Στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από τις Αστυνομικές Δυνάμεις που βρίσκονταν στην περιοχή (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ κ.ά.) έγιναν 8 συλλήψεις με την κατηγορία της ρευματοκλοπής.

 

Εκπρόσωπος του συλλόγου Ρομά Μεγάρων έθεσε το ζήτημα των άθλιων συνθηκών διαβίωσης στον επικεφαλής της Αστυνομίας δείχνοντας του τα λύματα, τα σκουπίδια και τους κατεστραμένους δρόμους. Στη συνέχεια, ανέφερε στον Αστυνομικό Διευθυντή πως έιναι διατεθειμένοι οι κάτοικοι της περιοχής να περιφρουρήσουν τους εργαζόμενους όσων συνεργείων χρειαστεί να δουλέψουν εκεί, ώστε να μην είναι απαραίτητη η παρουσία της αστυνομίας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button