Απαγόρευση στάθμευσης στους δρόμους της περιφοράς των πολιούχων Αγίων Μαρτύρων

Σύμφωνα με το παρακάτω δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Μεγαρέων απαγορεύεται η στάθμευση των αυτοκινήτων στους δρόμους που θα περάσει η περιφορά των Τιμίων λειψάνων και της Ιεράς Εικόνας των πολιούχων Αγίων Μαρτύρων, το βράδυ της 15ης Αυγούστου.

Απαγορεύεται, η στάθμευση των αυτοκινήτων στους δρόμους, που θα περάσει η Λιτανεία το βράδυ της παραμονής, ημέρα Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019, της τοπικής εορτής των πολιούχων Αγίων Μαρτύρων.

Την Παρασκευή 16η Αυγούστου 2019, εορτάζεται με κάθε επισημότητα στα Μέγαρα η μνήμη των πολιούχων Αγίων Μαρτύρων, με πάνδημη συμμετοχή.

Το βράδυ της παραμονής, Πέμπτης 15ης Αυγούστου 2019, θα ψαλλεί στον φερώνυμο Ιερό Ναό ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και θα ακολουθήσει περίπου στις 20:45 η περιφορά των Τιμίων λειψάνων και της Ιεράς Εικόνας.

Η πομπή θα ακολουθήσει τη διαδρομή των Οδών, Σπύρου Σχινά, Αγίας Παρασκευής, Γεωργίου Μπερδελή, Μιαούλη, 28ης Οκτωβρίου, Χρήστου Μωραΐτου και Γεωργίου Μενιδιάτη.

Έχει παρατηρηθεί ότι κάποιοι συμπολίτες αγνοούν το γεγονός ή το ξεχνάνε με συνέπεια να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους σε αυτούς τους δρόμους και να εμποδίζεται η πορεία της πομπής και να ταλαιπωρούνται οι συμπολίτες.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι κάτοχοι αυτοκινήτων να έχουν την προσοχή τους και να μην αφήσουν τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 15ης Αυγούστου 2019, τα αυτοκίνητά τους στους συγκεκριμένους δρόμους.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Μεγαρέων προειδοποιεί και ζητεί την κατανόηση των συμπολιτών έτσι ώστε να διευκολυνθεί η πορεία της ιεράς πομπής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button