Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στο «Ακρογιάλι» Νέας Περάμου

Αιτία η κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ομβρίων στο Ακρογιάλι Νέας Περάμου

Προσωρινές Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για την εκτέλεση εργασιών επί της Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου, στο πλαίσιο της κατασκευής του έργου «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ομβρίων στο Ακρογιάλι» Νέας Περάμου, ανακοινώνονται μέσω δελτίου τύπου του Δήμου Μεγαρέων. Αναλυτικά :

Προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου Ομβρίων στο Ακρογιάλι Νέας Περάμου», θα γίνουν προσωρινά κάποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κίνηση των οχημάτων, που θα διαρκέσουν περίπου τρείς μήνες και θα προσδιοριστούν συγκεκριμένα από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής (Τμήμα Συντονισμού & Ε.Ο.Δ.).

Για το θέμα αυτό έχει αποφανθεί η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ του Δήμου Μεγαρέων κι έχει υποβληθεί αρμοδίως και σχετικό αίτημα του ΚΤΕΛ Αττικής, που αφορά την εκτέλεση των δρομολογίων ΜΕΓΑΡΑ – ΑΘΗΝΑ – ΜΕΓΑΡΑ.

Με αποφάσεις του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, υπηρεσία που εγκρίνει τις σχετικές μελέτες προτείνει τις παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ολική κατάληψη του οδοστρώματος της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου στην διασταύρωση με την οδό ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.

Λόγω της αναφερόμενης ολικής κατάληψης τα κινούμενα οχήματα επί της Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου εκτρέπονται ως εξής:

Α) Τα κινούμενα προς Κόρινθο, δεξιά στην οδό που οδηγεί στον ανισόπεδο Κόμβο της Νέας Περάμου, αριστερά στη νότια παράπλευρη οδό της Ν.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου, στη συνέχεια αριστερά στη ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ και τέλος επανέξοδο στην Π.Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου.

Β) Τα κινούμενα προς Αθήνα, αριστερά στην οδό ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, δεξιά στην Νότια παράπλευρη οδό της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στην συνέχεια δεξιά στην οδό που έρχεται από τον ανισόπεδο Κόμβο της Νέας Περάμου και τέλος επανέξοδο στην Π.Ε.Ο Αθηνών Κορίνθου.

Σημειώνεται ότι με φροντίδες της αναδόχου εταιρείας του έργου, θα τοποθετηθούν εγκαίρως οι απαραίτητες ενημερωτικές προειδοποιητικές πινακίδες σήμανσης, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και των πεζών στην περιοχή των εκτελούμενων έργων και η ίδια (ανάδοχος εταιρεία) να μεριμνήσει για την ακώλυτη εξυπηρέτηση των παρόδιων δραστηριοτήτων και των πεζών στην περιοχή των έργων και να μην διαταραχθεί η ομαλή διεξαγωγή των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Μεγάρων.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button