Απαγόρευση διέλευσης βαρέων οχημάτων από τον κεντρικό δρόμο στη Νέα Πέραμο

Ύστερα από δεκαεννέα (19) μήνες συνεχούς προσπάθειας από την μεριά της Διοίκησης του Δήμου, δηλαδή από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της, ένα μεγάλο έργο έφτασε στον τελικό του στόχο και πλέον υλοποιείται.  

 

Με την υπ’αριθμ.15241/6.4.2016, απόφαση του Τμήματος Συντονισμού της Τροχαίας Εθνικών Οδών,  απαγορεύεται πλέον η διέλευση βαρέων οχημάτων άνω των πέντε τόνων (5tn) μέσα από την Νέα Πέραμο.  

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε σχετικά:

 «Πρόκειται για  ένα έργο, που προχείρως προσπάθησε να επιλύσει η απερχόμενη διοίκηση του κ. Μαρινάκη και φυσικά και σ’ αυτόν τον τομέα για άλλη μια φορά δεν τα κατάφερε.

 

Η σημερινή Διοίκηση όμως λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψιν  της το τεράστιο αυτό πρόβλημα των πολιτών της Νέας Περάμου, εργάστηκε επισταμένα σε συνεργασία με τους κατάλληλους φορείς προς αυτή την κατεύθυνση και ιδιαίτερα με την σημαντική βοήθεια του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Γιάννη Βασιλείου και σήμερα μπορεί να τους διαβεβαιώσει (και όχι απλά να υποσχεθεί ) ότι πλέον δόθηκε η πρέπουσα λύση για αυτό το τόσο σοβαρό πρόβλημα, που τους απασχολούσε.

 

Εκφράζω την ευαρέσκειά μου και ευχαριστώ την Τεχνική Υπηρεσία για την τεράστια αυτή επιτυχία καθώς η απαγόρευση των βαρέων οχημάτων θα συμβάλλει αισθητά στην βελτίωση της οδικής ασφάλειας των πολιτών της Νέας Περάμου, θα ανακουφίσει τα καταστήματα και κυρίως θα προστατέψει τους μικρούς μαθητές που διέρχονται καθημερινά από αυτόν τον δρόμο προκειμένου να φτάσουν στα σχολεία τους.»                                                                                                                                                                                                              

Παρόμοια άρθρα

Back to top button