ΑΟΜ: Χρυσοί Ελ. Πόλακ & Αν. Πανταζής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα

Δύο χρυσά μετάλλια ένα αργυρό και ένα χάλκινο πήραν οι τρεις αθλητές του Α.Ο. Μεγάρων που κατέβηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ και Κ23 στην Πάτρα. Τα δύο πρωταθλήματα διεξήχθησαν ταυτόχρονα με διαφορετική κατάταξη για το καθένα.

Η Ελένη Πόλακ στο άλμα επί κοντώ ήρθε πρώτη με άλμα στα 4,50 μ κατακτώντας το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών ανοικτού στίβου.

Ο Ανδρέας Πανταζής στο τριπλούν με άλμα στα 16.09 μ (ατομικό ρεκόρ ανοιχτού στίβου) πήρε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο Κ23, και την δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο στο πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών.

Η Νεφέλη Σκλαβούνου αν και είναι στην κατηγορία κορασίδων με άλμα στα 3.85 μ (ισοφάριση ατομικού ρεκόρ) στο επί κοντώ πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κ23, και την πέμπτη θέση στο πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών.

Εδώ θα πρέπει να αναφερθούμε και στην μεγάλη συμβολή των προπονητών Μανώλη Καραγιάννη (Πόλακ, Σκλαβούνου) και Δημήτρη Βασιλικού (Πανταζής) που παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας έφτασαν τους αθλητές τους σε τόσο ψηλό επίπεδο που να είναι πρωταγωνιστές στο μεγαλύτερο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη:

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που έγινε 8 και 9 Αυγούστου στην Πάτρα δύο αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Μεγάρων ανέβηκαν στο ψηλότερο σημείο του βάθρου των νικητών. 

Η Ελένη Πόλακ με επίδοση 4,50 μ. στο άλμα επί κοντώ κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο και ο Ανδρέας Πανταζής, στο Τριπλούν με επίδοση 16,09 μ. κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Για άλλη μία φορά αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Μεγάρων (ΑΟΜ) μας γέμισαν με χαρά και υπερηφάνεια με τις μεγάλες τους επιτυχίες σε πανελλήνιους αγώνες.

Από καρδιάς θερμά συγχαρητήρια στους Πρωταθλητές μας την Ελένη Πόλακ και τον Ανδρέα Πανταζή για την κατάκτηση του Χρυσού και αργυρού μεταλλίου αντίστοιχα  και πολλά μπράβο στην Διοίκηση του Ομίλου και στους Προπονητές και ιδιαίτερα αξίζει ο δημόσιος έπαινος στον αεικίνητο Πρόεδρο Σπύρο Καλοζούμη. 

Είναι εξαιρετικής σημασίας το γεγονός ότι ο Αθλητικός Όμιλος Μεγάρων είναι ο Σύλλογος των Πρωταθλητών, που έχει σπουδαία παρουσία στα Αθλητικά γεγονότα στη χώρα μας.

Προφανώς κάτι γίνεται καλά τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά. 

Σε κάθε περίπτωση χειροκροτούμε τις προσπάθειες και τις επιτυχίες όλων κι ευχόμαστε υγεία και δύναμη ώστε να δούμε αθλητές του Ομίλου στο βάθρο των νικητών όχι μόνον σε πανελλήνιους αγώνες αλλά σε Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button