Μετάλλια και ικανοποιητικές διακρίσεις για τον ΑΟ Μεγάρων στον Άγιο Κοσμά

16.86μ η επίδοση του άλτη του τριπλούν Α. Πανταζή στο διασυλλογικό των σωματείων του Πειραιά και της Δυτικής Αττικής

Στον Άγιο Κοσμά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (8 και 9 Μαΐου) έλαβε χώρα και πραγματοποιήθηκε ένα από τα διασυλλογικά Πρωταθλήματα Ανδρών Γυναικών (10ος Όμιλος), στο οποίο έλαβαν μέρος και αθλητές του Α.Ο. Μεγάρων.

Οι αθλητές του ΑΟΜ ικανοποίησαν με τις επιδόσεις τους και παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω πανδημίας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων πετυχαίνοντας διακρίσεις με δύο χρυσά μετάλλια και καλή σειρά κατατάξεων στα αγωνίσματα.

Συγκεκριμένα τα δύο χρυσά μετάλλια «έφεραν» η Μαρία Βαρελά και ο Νικήτας Μπούρας. Ο Κιόσια Αρτάν κατετάγη τέταρτος στον ακόντιο ανδρών με ρίψη στα 51.08μ και η Σωτηρία Σχινά επίσης τέταρτη στο έξαθλο.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει για τον Ανδρέα Πανταζή, ο οποίος παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, όπως το σύνολο των αθλητών κατά την περίοδο της πανδημίας, αντιμετώπισε τη νόσο covid-19 και τον σοβαρότατο τραυματισμό που είχε κατά την προπόνησή του τον Δεκέμβριο, τον οποίο νίκησε, παλεύοντας σκληρά και μένοντας προσηλωμένος στον στόχο γεγονός που αποδεικνύει τη νοοτροπία (mindset) αυτού του αθλητή, που με προπονητή τον Δημήτρη Βασιλικό έχει φθάσει στο σημείο να είναι ο 6ος καλύτερος όλων των εποχών στο τριπλούν στην Ελλάδα.

Στο διασυλλογικό των σωματείων του Πειραιά και της Δυτικής Αττικής κατάφερε να πηδήσει 16μ.86. Ατομικό ρεκόρ και έκτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στη χώρα μας. Ρεκόρ στην πρεμιέρα και ιδανικό ξεκίνημα για τον Ανδρέα.

Φωτογραφίες αρχείου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button