ΑΟ ΚΟΥΡΟΣ: «Μεγάλη και ασταμάτητη η προσέλευση του κόσμου στην 29η εθελοντική αιμοδοσία»

Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 διοργανώσαμε την 29η κατά σειρά Εθελοντική Αιμοδοσία, στο κτήριο του Μουσικού Ομίλου Μεγάρων στο Κουρκούρι.
Η για μία ακόμα φορά μεγάλη και ασταμάτητη προσέλευση του κόσμου αποδεικνύει την έμπρακτη αλληλεγγύη και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στην εθελοντική δράση μέσα από τέτοια καλέσματα.

Και αυτή η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε εν μέσω των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού, οπότε και διοργανώθηκε κάτω από ιδιαίτερες και αυστηρές διαδικασίες όσο αφορά στην ασφάλεια των αιμοδοτών και των παρευρισκόμενων.

Η προσπάθεια της κάλυψης των αναγκών σε ολικό αίμα, της διάδοσης της προσφοράς αίματος και η προσέλκυση νέων ανθρώπων είναι συνεχής και επίπονη. Ακούραστα και με συνέπεια η «Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων Κούρος» συνεχίζει το έργο της με σκοπό την άμεση και έμπρακτη κοινωνική προσφορά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
– τη διευθύντρια του τμήματος αιμοδοσίας του αντικαρκινικού – ογκολογικού νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» Δρ Ελισάβετ Γρουζή καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη συνεργασία και την αδιάκοπη εργασία τους,
– τον πρόεδρο κ. Καλλιπόζη Ιωάννη και το διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΚΕΔΗΜΕ για την παραχώρηση του Βυζάντειου Ωδείου και της αίθουσας εκδηλώσεων «Αλέξανδρος Ηλίας» του Μουσικού Ομίλου Μεγάρων,
– τους αιμοδότες, παλαιούς και νέους, για την έμπρακτη στήριξη στο έργο μας,
τους κ.κ. Κλεάνθη Βαρελά, δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα», Σπύρο Νικολάου και Σπύρο Τσιούνη, δημοτικούς συμβούλους, για την παρουσία τους και την στήριξη της δράσης,
– τη βιοτεχνία πλαστικών «Αντώνιος Κ. Γεωργίου» για την κάλυψη εξόδων της δράσης,
τον ιδιοκτήτη του ομίλου “Le Mirage – Life Events” κ. Ιωάννη Μουρτζούκο,
– το αρτοποιείο «Αρτοσύνθεση» – Ευάγγελος Κρεμμύδας
– τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την δωρεάν και απεριόριστη προβολή της δράσης,
– και τέλος τα μέλη μας για την προετοιμασία και τη διοργάνωση.

Με το σύνθημα «η αιμοδοσία δεν είναι φιλανθρωπία, είναι καθήκον» δίνουμε ραντεβού στην επόμενη αιμοδοσία το προσεχές φθινόπωρο.

Με τιμή
για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος
Κατερινίτσας Αντώνιος

Ο Γ. Γραμματέας
Νάστος Παναγιώτης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button