Παρών ο κόσμος στο φιλανθρωπικό κάλεσμα αγάπης του «Κούρου»

Δελτίο τύπου της εθελοντικής ομάδας Μεγάρων Κούρος αναφέρει:

Από τη Μεγάλη Δευτέρα 18 έως την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου, και με αφορμή την εορτή του Πάσχα, πραγματοποιήσαμε δράση συλλογής και διανομής βασικών αγαθών σε όσους τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Το φετινό Πάσχα ήταν για όλους μας διαφορετικό από τις άλλες χρονιές. Αυτός ήταν και ένας λόγος που το Φιλανθρωπικό Κάλεσμα Αγάπης απέκτησε μεγαλύτερη αξία και η βοήθεια που έλαβαν οι συνάνθρωποί μας ήταν πιο σημαντική από κάθε άλλη φορά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. για την προσφορά διατακτικής και τον Δάλλα Δημήτριο του Ιωάννη για την χορηγία οπωροκηπευτικών. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που στήριξαν τη δράση μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν.

Η Εθελοντική Ομάδα Κούρος θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας. Όσο υπάρχει ανθρωπιά υπάρχει και ελπίδα ότι αυτός ο κόσμος θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Συνεχίζουμε αδιάκοπα και με ευθύνη το κοινωνικό μας έργο και δίνουμε ραντεβού στην αιμοδοσία την ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ στο ΚΟΥΡΚΟΥΡΙ στις 9 το πρωί.

Με εκτίμηση
για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Κατερινίτσας Αντώνιος

Ο Γ. Γραμματέας
Νάστος Παναγιώτης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button