Αντικαταστάθηκε η κατεστραμμένη στέγη στο 1ο Νηπιαγωγείο Ν. Περάμου

Ένα σημαντικό πρόβλημα που επί μακρό χρονικό διάστημα εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια μικρών μαθητών, αποκαταστάθηκε από την σημερινή Δημοτική Αρχή.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την αντικατάσταση της στέγης του 1ου Νηπιαγωγείου Νέας Περάμου, η οποία επί χρόνια βρισκόταν σε κακή κατάσταση, με αποτέλεσμα να εισέρχονται τα νερά της βροχής στην αίθουσα, να ταλαιπωρούνται οι μαθητές, οι γονείς και οι δάσκαλοι, καθώς και να κινδυνεύουν άπαντες από βραχυκυκλώματα στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Η αντικατάσταση της στέγης επιτεύχθηκε μετά από προσωπική πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου κου Κωνσταντίνου Καράμπελα και επαφές του με τον εφοπλιστή κ. Μαρτίνο Αθανάσιο, ο οποίος ανέλαβε την κάλυψη του συνολικού κόστους του έργου.

Κατά την διάρκεια των εργασιών, την επίβλεψη είχε ο Αντιδήμαρχος Νέας Περάμου κ. Γιάννης Δήμας.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος κ. Σταμούλης εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες του προς τον κ. Μαρτίνο για την ευγενική προσφορά του.

Παράλληλα, συγχαίρει τον κ. Καράμπελα για την προσωπική του αυτή επιτυχία, καθώς και τον κ. Δήμα για την άψογη υλοποίηση του έργου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button