Άγγελος Μακρυγιάννης: «Ο Δήμος αντί να διευκολύνει τους επαγγελματίες κλείνει τους δρόμους»

Με πολύ μεγάλη έκπληξη σήμερα το πρωί Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, (3η ημέρα με τα καταστήματα ανοιχτά σε καθεστώς click away) και μετά από 40 ημέρες γενικού lock down, η διοίκηση του δήμου μας αποφάσισε να διακόψει την κεντρική λεωφόρο και αγορά της πόλεως των Μεγάρων για να κόψει τα δέντρα επί της 28ης Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια στο ίδιο δελτίο τύπου από την δημοτική παράταξη «Όμορφες Πόλεις» αναφέρεται ότι:

Θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε με την άποψη μερίδας πολιτών, που δεν ανήκει στον επιχειρηματικό κόσμο και δεν έχουν βιώσει αυτά που βιώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες τους τελευταίους 10 μήνες, να συμφωνούν με τον καλλωπισμό της πόλης αγνοώντας τις 40 μέρες που μπορούσε να γίνει με την αγορά κλειστή.

Οι επαγγελματίες της αγοράς μας, σε 10 – 15 ημέρες θα πρέπει να καλύψουν τις υποχρεώσεις των τελευταίων μηνών, φόρους, σήματα, ενοίκια, προμηθευτές, μισθούς και δώρα εργαζομένων, κ.τ.λ. σε καθεστώς που πρέπει να βγάζουν τα εμπορεύματα τους στο δρόμο.

Και εμείς αντί να τους διευκολύνουμε, να κλείνουμε τους δρόμους για καλλωπισμούς των δέντρων.

Άραγε υπάρχει κάποιος από την σημερινή διοίκηση που σκέπτεται έστω και λίγο τους πολίτες που έχουν καταστήματα στην κεντρική αγορά των Μεγάρων; Πολύ φοβόμαστε ότι κανείς σας κυρίες και κύριοι δεν τους σκέπτεται.

Σας παρακαλούμε πολύ ως δημοτικός συνδυασμός που νοιάζεται για την τύχη όλων των συμπολιτών μας να διακόψετε τις εργασίες σας για μετά τις εορτές, αφήνοντας χώρο και πρόσβαση στους πολίτες να εξυπηρετηθούν από τα καταστήματα της πόλης μας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού
Άγγελος Μακρυγιάννης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button