Άγγ. Μακρυγιάννης: «Για να αλλάξουμε τον τόπο μας πρέπει να το θέλουμε όλοι»

Ακολουθεί επιστολή του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όμορφες Πόλεις Μέγαρα – Νέα Πέραμος», Άγγελου Μακρυγιάννη.

Καθημερινά οι πολίτες κυκλοφορούμε στους δρόμους βλέποντας πολλές φορές μια χαοτική κατάσταση να επικρατεί γύρω από τους χώρους εναπόθεσης απορριμμάτων κοινώς τους κάδους. Όμως με την θέληση και την προσπάθεια όλων μας μπορούμε να βελτιωθούμε πάρα πολύ με τις υπάρχουσες συνθήκες και με τις ελλιπείς υπηρεσίες που έχουμε σήμερα.

ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΛΑΪ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ;;;;; ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΡΟ ΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ !!!!!

ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΟ – ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 1.000.000 ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΔΩ ;;;;;

Αγαπητοί συμπολίτες ελάτε όσοι θέλετε πραγματικά να αλλάξουμε τον τόπο μας, να ενωθούμε ενάντια στον οποιονδήποτε θέλει να μας φέρει πίσω, για να τραβήξουμε εμπρός με τόλμη και αποφασιστικότητα. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας καταρχήν να αλλάξουμε την κακή μας νοοτροπία και δεύτερον να ξέρουν αυτοί οι «κύριοι» που μας θέλουν πίσω, ότι είναι μόνοι τους και απέναντι όλοι εμείς!

Παρακαλώ την σημερινή διοίκηση να κάνει το καλύτερο που μπορεί για να ανατρέψουμε παρόμοια φαινόμενα, διότι από την μία οι παραβάτες και από την άλλη η ασυδοσία δεν μας οδηγούν σε κανένα αποτέλεσμα. Ας είμαστε όλοι ενωμένοι, μία γροθιά, σε ότι δυσφημίζει και υποβαθμίζει τις πόλεις μας.

Σας ευχαριστώ, ο επικεφαλής του συνδυασμού,
Άγγελος Παν. Μακρυγιάννης
Έμπορος – Οικονομολόγος – Μ.Β.Α.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button