Αγγ. Μακρυγιάννης: Ελάτε στις Όμορφες Πόλεις να πάμε τα Μέγαρα και Ν. Πέραμο ψηλά

Στις πόλεις μας για πολλά χρόνια υπάρχει στασιμότητα και πολλές φορές μπορούμε να πούμε οπισθοδρόμηση. Αντί να κοιτάμε μπροστά για να χαράξουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές, απλά κοιτάμε απαθείς τους άλλους γύρω μας να εξελίσσονται. Εδώ βέβαια συμβαίνει να αφήνουμε τους άλλους να σχεδιάζουν για μας χωρίς εμάς και με μοναδικό αντάλλαγμα την διασφάλιση της επόμενης εκλογής μας.

Τέλος πια όλοι αυτοί που για χάρη τους πληρώνουμε το τίμημα της απαξίωσης. Τέλος πια σε όλους αυτούς που έρχονται να μας σώσουν όποτε έρχονται οι εκλογές. Ας απαντήσουμε όλοι μας δυνατά στις επόμενες δημοτικές εκλογές στέλνοντας τους στα σπίτια τους μια και καλή.

Μέγαρα κοιτάμε ψηλά, στοχεύουμε σε μια πόλη σύγχρονη και λειτουργική. Μια πόλη που μπορεί να ανταποκριθεί στα δεδομένα της εποχής μας, καλύπτοντας όσο το δυνατόν συντομότερα το χάσμα που μας χωρίζει από άλλες πόλεις.

Μια πόλη με δρόμους καθαρούς, ανοιχτούς και χωρίς λακκούβες που θα προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε κατοίκους και επισκέπτες. Αγορές προσβάσιμες με σύγχρονες υποδομές για την ανάπτυξη των ήδη υπαρχουσών επιχειρήσεων και την προσέλκυση νέων, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας που θα κάνουν τις πόλεις μας βιώσιμες και ανταγωνιστικές.

Φωτισμός επαρκείς κυρίως σε όλες τις απόμερες και επικίνδυνες περιοχές που δεν μπορούμε να είμαστε ασφαλείς. Με την αλλαγή των απαρχαιωμένων φωτιστικών μας θα μπορέσουμε να φωτίσουμε περισσότερα μέρη με πολύ περιορισμένο κοστολόγιο. Επίσης με την υπογειοποίηση των καλωδίων ρεύματος θα ομορφύνουμε την πολύ άσχημη εικόνα των πόλεων μας.
Πρέπει να δώσουμε μια μεγάλη μάχη για την κατάκτηση δικτύων φυσικού αερίου στις πόλεις μας, μιας και φιλοξενούμε τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις της χώρας μας. Δεσμευόμαστε ότι οι πόλεις μας ανεξαίρετος τις προθέσεις των εταιριών αερίου, αλλά με πολιτική πίεση θα πάρουμε το πολύτιμο αγαθό του φυσικού αερίου για τους πολίτες των πόλεων μας.

Τέλος το Πολεοδομικό Σχέδιο στις πόλεις μας θα μπει σε πρώτη προτεραιότητα ώστε να αποκτήσουμε την αξία που θα έπρεπε να έχουμε εδώ και πολλά χρόνια και η σημερινή δημοτική αρχή αφαίρεσε από τον τόπο. Δεν ξέρουμε τελικά πόσο πίσω το φέρατε αλλά σας λέμε ότι θα ζητήσουμε ευθύνες για το τεχνικό κόλλημα που δημιουργήσατε. Με την έγκριση του Γ.Π.Σ. τα Μέγαρα, η Κινέτα αλλά και η Νέα Πέραμος θα περάσουν σε νέα τροχιά ανάπτυξη και ευημερίας.

Όλοι οι πολίτες των πόλεων μας αψηφώντας τις όποιες δυσκολίες πιθανόν να έχουμε την ημέρα των εκλογών, πρέπει να δώσουμε ένα βροντερό παρόν στην κάλπη και να αναδείξουμε την καλύτερη δημοτική ομάδα που θα έχει πραγματικό όραμα για την περιοχή μας. Όραμα για ένα αύριο με στόχο την βιωσιμότητα της οικονομίας και όλων των πολιτών, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το προσωπικό όφελος των εκπροσώπων του δήμου μας.

Σας ευχαριστώ,
Άγγελος Παν. Μακρυγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγάρων – Νέας Περάμου
Οικονομολόγος – Μ.Β.Α.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button