Αναβολή εκδηλώσεων Περιφέρειας στους Δήμους Μεγαρέων και Μάνδρας-Ειδυλλίας

Αναβάλλεται και η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στην Ελευσίνα

Αναβολή εκδηλώσεων Περιφέρειας Αττικής στους Δήμους: Μάνδρας – Ειδυλλίας, Μεγαρέων και της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα στην Ελευσίνα λόγω της δραματικής κατάστασης μετά την πυρκαγιά στα Βίλια, όπως ανακοινώνει με σχετικό δελτίο τύπου ο αντιπεριφερειάρχης, Λευτέρης Κοσμόπουλος.

Ακολούθως:

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας καθώς και η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα που ήταν προγραμματισμένη την Δευτέρα 23 Αυγούστου στο Παλαιό Ελαιουργείο στην Ελευσίνα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αισχύλεια, με δωρεάν είσοδο, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Τα δωρεάν δελτία εισόδου που έχουν ήδη διατεθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής θα ισχύσουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας, για την οποία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση μόλις διευθετηθεί.

Με αίσθημα αλληλεγγύης στους πληγέντες συμπολίτες μας και με θλίψη για το δάσος που καταστράφηκε, αναβάλλονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Δήμος Μάνδρας Ειδυλλίας: Μουσική συναυλία με τον Άκη Δείξιμο 21/08/2021 Μουσική συναυλία με την ορχήστρα Μεγαρόσημο, 22/08/2021
Παιδική θεατρική παράσταση “Ο Μικρός Πρίγκιπας” 22/08/2021
Δήμος Ελευσίνας: Συναυλία με τον Σωκράτη Μάλαμα 23/08/22021
Δήμος Μεγαρέων: Παιδική θεατρική παράσταση “Ο Μικρός Πρίγκιπας” 23/08/2021

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λ. Κοσμόπουλος δήλωσε: «Η περιοχή μας δοκιμάζεται για ακόμα μια φορά από καταστροφικές πυρκαγιές. Δυστυχώς οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να γιορτάσουμε το φεστιβάλ των Αισχυλείων, όπως θα θέλαμε. Ζητάμε την κατανόηση του κοινού. Δεν χάνουμε την ελπίδα, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για καλύτερες μέρες στη Δυτική Αττική».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button